Hipochonder lennék? (Többi lent)
Az egész úgy kezdődött hogy dohányoztam 4 honapon keresztül (heti egy doboz es nem mindig tüdőztem le) Aztán hirtelen egyik napról a másikra elkezdett fájni a torkom. Ekkor utánaolvastam és arra gondoltam hogy szájrákom van, ezért le is szoktam róla ( már 3 hónapja) Jobban megnéztem a torkomat és piros foltokat találtam rajta. Nemrég voltam gégészeten ahol alaposan megvizsgáltak, és azt mondták hogy nem látnak semmit, esetleg allergia okozhatja a panaszokat. Már egy honapja hanyagol a torokfájás. Most viszont jött egy kis seb a számba (kb fel centis) amit rögtön meg is mutattam a fogorvosomnak és azt mondta hogy kenegessem és majd elmulik. Viszont mar lassan 2 hete ott van es nagyon aggaszt hogy szajrak.
Lehet komolyabb baj vagy csak hipochonder vagyok?
Valaszokat koszonom, 17 eves vagyok.
Ez bizony szájrák, előrehaladott stádium, csak ilyenkor már az orvosok nem mondanak semmit, mert nincs értelme.
Hamar lefolyik a betegség és pár héten belül meghal az illető. Mármint ha elüti egy vonat vagy ilyesmi. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!