Hipochonder lennék?
Sziasztok, már feltettem pár kérdést.
HIV-ről lenne szó
Aki esetleg nem tudná elmesélem az egészet
3 hete strandról hazafelé jövet a vonaton pisilnem kellett, és ilyen szúró érzés volt, amikor hazamentünk rákerestem az AIDS-ra.(Nem tudtam hogy hogyan lehet elkapni, ezért kerestem rá, én azt hittem hogy elkaptam, mert szúrt ott lent..)
Rákerestem bővebben és nem írta ezt a tünetet,de de vérrel is terjed, én meg lehorzsoltam a térdem, tudom hogy vízben, szabad levegőn nem él sokáig, de valamiért ott van bennem az a tudat hogy mi van ha elkaptam?
Ugye 2-4 hétig jelentkezhetnek tünetek: A nyakamnál 1 nyirokcsomó megnagyobbodott,nem fáj,semmi, csak érdekes hogy pont most jött ki amikor ez a hives dolog van szóba..
Már több ember is írta hogy nem kaphattam el, de ez a nyirokcsomó miért pont most jött ki?
Ez az 1 nem hagy nyugodni..
Szia. Azt felejtsd el, hogy te magadnak észreveszed, hogy megnagyobbodott egy nyirokcsomó a nyakadon. Azt csak egy orvos tudja megállapítani, vagy, ha akkora, hogy az már szabad szemmel látszik és laikus is ki tudja tapintani, akkor egyéb, nagyon durva tüneteid is lennének, plusz, akkor se lenne biztos, hogy HIV pozitív vagy; rengeteg oka lehet egy nyirokcsomó megnagyobbodásának.
Ha pisilés közben (még mindig) szúr, akkor az többnyire valami húgyúti fertőzés. Ezek egy jó része spontán, magától gyógyul, de ha több hétig fennáll a szúró érzés pisilés közben, nézesd meg egy dokival, mert ronda szövődményei lehetnek egy kezeletlen fertőzésnek.
Egyébként pedig de, hipochonder vagy. De semmi baj, elég sokan azok, és olyan téren talán jó is, ha félsz a HIV-től, hogy nem leszel felelőtlen és nem fogsz felesleges kockázatokat bevállalni.
Az a szúró érzés elmúlt már aznap.
Hazaértem és konkrétan azonnal elmúlt
De az első válaszoló miért írja hogy az vagyok?
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!