Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hipochonder lennék?

Hipochonder lennék?

Figyelt kérdés

Sziasztok, már feltettem pár kérdést.

HIV-ről lenne szó

Aki esetleg nem tudná elmesélem az egészet

3 hete strandról hazafelé jövet a vonaton pisilnem kellett, és ilyen szúró érzés volt, amikor hazamentünk rákerestem az AIDS-ra.(Nem tudtam hogy hogyan lehet elkapni, ezért kerestem rá, én azt hittem hogy elkaptam, mert szúrt ott lent..)

Rákerestem bővebben és nem írta ezt a tünetet,de de vérrel is terjed, én meg lehorzsoltam a térdem, tudom hogy vízben, szabad levegőn nem él sokáig, de valamiért ott van bennem az a tudat hogy mi van ha elkaptam?

Ugye 2-4 hétig jelentkezhetnek tünetek: A nyakamnál 1 nyirokcsomó megnagyobbodott,nem fáj,semmi, csak érdekes hogy pont most jött ki amikor ez a hives dolog van szóba..

Már több ember is írta hogy nem kaphattam el, de ez a nyirokcsomó miért pont most jött ki?

Ez az 1 nem hagy nyugodni..

2017. aug. 28. 09:53
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Oké :)
2017. aug. 29. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!