Van itt energia ital, illetve vásárlás függő?
Eddig azt hittem uralom. Eleinte a főiskolán a hell,cigi. Buliban a redbull+cigi volt a lazaság megtestesítője. Aztán ritkán fogyasztottam,cigit majdnem le is tettem. (Party dohányos vagyok). Majd a munkahelyemen éjszakás műszakban egy 0,5 literes+ egy 0,25l es ment le a másik két héten ritkán.....
Most teherautó sofőrként dolgozom. Rémisztő, hogy mire képes vagyok egy vacak energia italért. Beparkolni szűk helyre,letérni az adott útvonalról. Egész kis térkép van a fejembem,mikor hol tudok venni
Van amikor itthon vagyok,csak egy hellért képes vagyok kimenni a boltba
Van egy italáruház (ráadásúl non-stop) ahol kapni a kedvenc ízem,oda is mindig betérek...
Próbáltam önerőből abba hagyni. Napokig ment,tiszta büszke voltam magamra,meg is ünnepeltem eggyel. Amikor vívódom magamban,azzal győzöm meg magam nekem legalább ennyi jár,vagányság megállni....
Ha igazi függő lennél, akkor nem 1 dobozért ugranál le.:D
A teherautódban és otthon a hűtődbe doboz számra állna az energia ital. :D
Én nem vagyok "már" nagy fogyasztó, de mindig van itthon 5-6 dobozzal, ha elfogy, akkor ennyit veszek megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!