Antidepresszanst mikor?
Mikor erdemes bevenni? En estere elalvas elott gondoltam, mert nagyon felek minden ilyen gyogyszertol, parszor vettem be nyugtatot, amig el nem aludtam nagyon feltem.
Escitilt kaptam, 10mg-osat, de negyed szemet kell szednem, utana meg felet. Eros szorongasra, generalizalt szorongasra kaptam, panikolok, izgulok aggodok ha kell ha nem, minden egyes nap, volt panikrohamom is, de az fel eve utoljara.
Nem klasszikus agysérülés az, hanem nyilván fel tudja borítani ez is az agy kémiai egyensúlyát (mint ahogy maga a szorongásos betegség is az agy felborult kémiai egyensúlyának köszönhető).
A riogatónak annyit mondanék, hogy akkor legalább javasolj valami alternatívát, amiben bizakodhat a kérdező, hogy enyhülést hozhat a kínjaira.
A feldobottság érzés azért nem olyan jó kedves kérdező, mert az is egy abnormális állapot. Nem csak simán nyugodt és jókedvű vagy, hanem túlzottan, rendellenesen feldobott. Szaknyelven mániás állapotnak hívják. Talán ismerős a mániás depresszió vagy a bipoláris zavar. Na ez a betegség ugye azt takarja, hogy váltogatják egymást a lehangolt és a feldobott periódusok. Ettől ne félj, neked nem ez a bajod, csak ugye a tablettának lehet ilyen mellékhatása, hogy túlságosan feldob.
Igen a mozgás erős szívdobogás érzést okozhat, de ne foglalkozz vele, csak fuss tovább. Majd elmúlik. Nekem is elmúlt, hiába jött rám a pánikroham én csak futottam tovább, ami nem öl meg az megerősít alapon. Hát nem ölt meg. Riasztóak a tünetek, de nyugi nem fogsz meghalni. Fiatal vagy és erős a szervezeted.
14-es
Mivel én is érintve vagyok, egyáltalán nincs több tapasznyalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!