Piku78 kérdése:
Antidepresszánstól rosszullét?
Figyelt kérdés
Sziasztok 3. napja szedek andtidepresszánst és rosszul vagyok tőle.Pánikbetegségre kaptam.Valami tipp esetleg hogyan tudnám jobban elviselni a kezdeti időszakot.Mikorra múlnak el ezek a rosszullétek?A választ előre is köszönöm.2018. júl. 5. 12:32
1/7 anonim válasza:
Milyet szedsz?
Amikor nekem is felírták, akkor napokig én is rosszul voltam. Azóta megtanultam, hogy ezek a mocskok többet ártanak, mint használnak.
2/7 A kérdező kommentje:
Serlift 50mg de még csak negyedet,úgymondta a doki hogy első 2 napba negyedet utána felet.De ma nevettem be a felet csak a negyedet mert tegnap is szarul voltam,úgydöntöttem hogy csak akkor szedném be a a felet ha már nemlennék rosszul tőle.
2018. júl. 5. 12:48
3/7 anonim válasza:
Az első időszakban úgy 1 hét, maximum 2 ( legalábbis nálam ) felerősödhetnek a tünetek, ilyenkor Xanax-t, Frontint-t szoktak felírni, hogy enyhítsék a tüneteket, amint úgy érzed jól vagy a nyugtatókat elhagyhatod. Nekem nagyon helyretette az életemet az antidepresszáns, nem csorog a nyálam és társai, ahogy az emberek elképzelik, de újra magam ura vagyok. Kitartást és tartsd be az orvosod utasításait, illetve, ha valami bajt érzel keresd föl.
4/7 anonim válasza:
Hagyd el ezeket a szarokat. Hosszútávon memóriazavarokat és maradandó károsodást okoz.
5/7 anonim válasza:
Utolsó, az antidepresszáns nem okoz ilyesmit tudtommal, mivel semmi mást nem tesz, mint a többlet szerotonint tartja az idegsejtek között, ezáltal kiegyensúlyozottabbá válik a személy és általában 1-2 évnél tovább nem adják, az orvos fogja leépíteni a már gyógyult embert ( persze itt függ nagyban az akaraterő is ). A Xanax, Frontin ( ami ugyanaz lényegében ) arra rá lehet szokni és még nem hallottam arról, hogy valakinek idegkárosodása lett volna tőle, de hogy nagyon nehéz letenni az biztos.
A legjobb, ha el se kezdjük szedni ezeket a szereket, de néha elengedhetetlen.
6/7 anonim válasza:
*az orvos fogja leépíteni a már meglévő gyógyszert ( bocsánat a félreírásért ).
7/7 anonim válasza:
5-os akkor rosszul tudod az antidepresszansok es nyugtatok is okoznak sok esetben maradando karosodast. Maradando impotencia, erzelmi kozombosseg, parkinsonizmus, toxikus agykarosodas es ezzel jaro memoria es kognitiv diszfunkcio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!