Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem kérhetem, hogy az...

Miért nem kérhetem, hogy az orvos távolítsa el a péniszemet?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, ha egy ember, abban az esetben, ha pszichiáteri szakvéleménnyel bizonyítja, hogy szeretne nem-váloztató műtétet végrehajtani önmagán, akkor lehet szó a nemiszervek eltávolításáról, de különben nem.

Miért van ez így? Attól még, hogy én nem érzem magam transzneműnek és nem akarok nő lenni, miért ne dönthetnék felelősségteljes felnőttként úgy, hogy eltávolíttatom a nemiszerveimet további műtétek nélkül?

Vagy ehhez is pszichiáter támogatását kell kérni?

2018. aug. 15. 12:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert péniszed van, még nem muszáj dugni vele; jól lehet használni vizelésre is. Hülyeség lenne megválni tőle.
2018. aug. 15. 14:03
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Szedj inkább antidepresszánst. Hátha meggyógyul az agyad tőle, vagy lecsökken örökre a libidód és nem fog zavarni a farkad.
2018. aug. 15. 15:30
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Dolgozzál inkább tereld el a gondolataidat ,ilyen baromságokrol,még is csak kellene munka tábor 😀
2018. aug. 15. 15:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy szexuális cselekményre nem használod, még elhimbálhat ott magának. Körülbelül annyira kellene zavarnia, mint a fülednek. Azt meg nem hiszem, hogy akkora, hogy nem férsz tőle. ;)

Amúgy még ha nem is akarsz szexelni, vagy nem akarod, hogy gyereked legyen, ebben az esetben se a hímvesszőt vágják le, hanem csak elkötik a vezetéket. Ilyesmire benevezhetsz, ha gondolod. Pechedre már a kiherélés is kiment a divatból.

2018. aug. 15. 15:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérheted. A portás meg is csinálja.
2018. aug. 15. 16:54
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz dugni,akkor nem dugsz,nem kötelező.

Ha egy nő nem tervez gyereket,akkor sem rohan kivetetni a méhét,persze,ha akarná,sem távolítanák el neki,de ez nem így működik.Ha nem akar,akkor nem szül és kész.

Te valószínűleg aszexuális vagy,de nem te vagy az egyetlen a világon.

2018. aug. 15. 17:19
 17/24 anonim ***** válasza:
Tehát aszexuális vagy?Mert úgy tudom,hogy ők valóban semmilyen szexuális érdeklődést nem mutatnak senki felé,de ettől függetlenül lehetnek szerelmesek,csak ők valahogy ezt nemi aktus nélkül képzelik el.Egyébként találkoztam már egy hasonló férfivel,kedves kérdező.Az a férfi a herezacskóitól szeretett volna megszabadulni,de neki se csinálták meg a műtétet,mert ő is egészséges volt.
2018. aug. 15. 20:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Jo minosegi hentesbardok eladok
2018. aug. 16. 06:44
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én női testbe születtem, de belül igazából egy meleg férfinak érzem magam. (Nem nevet! :) Tényleg.)

VISZONT..elfogadtam, hogy ha megkukulok se leszek soha teljes értékű férfi, elmehetek én akármilyen műtétre, kezelésre, SOHA nem leszek olyan, mintha férfiként születtem volna meg. Ezt elfogadtam, soha nem származott belőle károm, mindig volt párkapcsolatom, azóta már férjem is van, aki erről tud és így szeret engem, ahogy vagyok.

Nem utálom a testem, sőt, még egész szépet is kaptam, tetszem az embereknek..szeretek felöltözni, kisminkelni magam, kihozom ebből, amit lehet, ha már ez jutott. Talán majd a következő életemben (ha van ilyen) férfi lehetek, de a mostaniban nem és ezt el kell fogadni. (Ettől függetlenül ha ma megnyomhatnék egy gombot, hogy holnap férfiként ébredhessek, akkor gondolkodás nélkül megnyomnám. De soha nem nyomorítanám meg magam.)

Viszont ez csak egy test. Nem számít, hogy milyen, csak működjön. Az agy a fontos, azért épült köré ez az egész, hogy az agy élhessen és megvalósíthassa, amit kigondolt.

Örülj annak, hogy egészséges a tested. Azt írod, hogy nem érdekel a nemiség..akkor miért zavar, miért fontos, hogy milyen csomagot kaptál a lábad közé? Addig örülj, míg nem kell kórházba menned és műtéteknek alávetned magad.

Egyszer láttam egy dokumentumfilmet egy emberről, aki eltávolíttatta a péniszét, de megbánta. Létrehozott egy weboldalt a hasonlóképp járt embereknek.. olvass bele, ha gondolod: [link]

2018. aug. 21. 20:03
 20/24 hogy_tudnák válasza:
Rendezzünk tüntetést 11-ére, a parlament elé! Én ott leszek!PÉNISZ ELTÁVOLÍTÓ MŰTÉTET MINDENKINEK!(meg természetesen transz injekciókat)
2018. szept. 5. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!