Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Panik legyozese gyogyszer nelkul?

Panik legyozese gyogyszer nelkul?

Figyelt kérdés

1 eve nem birok vele. Ramtor ez az eros szorongas, azt erzem, hogy valami baj van de nen tudom hogy mi az. Nem vegzodik panikrohammal, de nagyon kozel jarok hozza. Ebben az allapotban mas is azt erzi, hogy barmin bepanikol, amin alapjaraton nem izgulna? Minden nap van ilyen tobbszor.

Escitilt kaptam de nem mertem meg bevenni.

2018. aug. 12. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia!Ha megengeded lenne pár kérdésem.Milyen helyzetekben,hol tör rád ez az érzés,milyen tevékenység közben?Egész pontosan mit érzel amikor pánikolsz?Mi miatt félsz a gyógyszertől?Esetleg a nemedet és korodat elárulod?
2018. aug. 12. 13:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Barmikor elojon, foleg akkor ha nincs semmi dolgom, nem tortenik korulottem semmi. Azt erzem, hogy felek, halalfelelmem van de nem tudom mitol, hogy valami rossz fog tortenni, nehez ilyenkor megulni a sggemen, izzadok meg nagyokat dobban a szivem, mintha eltelitene az adrenalin. De ez csak a panikolas. A panikroham mas, az rosszabb, akkor olyan erosen hevesen ver a szivem hogy szinte hallom, meg remegek mindezek melle amiket mar felsoroltam. 20 eves vagyok es lany.
2018. aug. 12. 14:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Hipochonder is vagyok, meg minden nap eszembe jut maga a panikolas, gondolom ez se segit.
2018. aug. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!