Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan emelkedjek felül a...

Hogyan emelkedjek felül a problémáimon? Nem akarok ennél jobban beteg lenni.

Figyelt kérdés

Nem elég, hogy 2 éve zúg a fülem folyamatosan, hiába voltam ezer kivizsgáláson, most ez kicsit enyhült, erre fél éve a derekam van beállva és a lábam, de úgy, hogy sántítva tudok csak járni, és minden hónapban ledönt legalább 1 hétre. Itt is ezer kivizsgáláson voltam, semmilyen kezelés, gyógyszer nem segít.

Teljesen ki vagyok készülve, alig bírom magam elviselni, minden mozdulatom fáj, ráadásul az itthoni helyzet is egy hatalmas káosz... Akkora herpesz jött ki a számon a stressztől, hogy a fél gambámat beteríti...

Félek, ha így folytatom, tényleg kb idegösszeroppanást fogok kapni.

A fekvésen kívül sok mindent most nem tudok tenni... :/

Köszönöm

21L

2018. aug. 10. 23:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Arra nincs tipp, mitől fáj ennyire mindened?
2018. aug. 11. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt az a problémám, hogy a derekam beállt és sántítottam. Utána olyan szinten beállt, hogy egyik reggel nem tudtam felülni sem.

Kiderült, hogy idegbecsípődésem lett, gyulladással.

Gyógyszert, kenőcsöt kaptam rá, hosszabb idő után hála Istennek hatott, így az injekciós kezelést megúsztam.

2018. aug. 11. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok ismét.

Még annyit, hogy kiderült, a túlzott mentális megterhelés, a stressz váltott ki nálam.

Tehát mivel nem bírtam felkelni sem, így nem mentem dolgozni sem, egyedül tudtam lenni, nyugalomban. Így a nyomás megszűnésével + a kialakult fizikai tünet kezelésével sikerült megszüntetni. Amíg fel bírtam kelni és mentem dolgozni, miközben fizikai tüneteket kezeltem, nekem sem szűnt a fájdalom sem.

2018. aug. 11. 11:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Idegeskedek most a munka miatt is, hogy így hogy fogok tudni menni dolgozni hétfőn, aztán a családi helyzetem is egy nagy szar most is, meg már kiskoromtól kezdve is, elegem van mindenből.
2018. aug. 11. 15:29
 5/8 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok

Akkor lehet, a kiváltó ok nálad is pszichés eredetű. A fizikai megjelenés már csak tünet. Lehet, segítene, ha valakivel át tudnád beszélni a dolgokat, vagy ha még komolyabb, mélyebb, akkor akár pszichológus segítségét is érdemes lehet igénybe venni, még időben.

2018. aug. 11. 17:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igen, tuti pszichés... Nem tudom levezetni a feszkót, olyan sok dolog van ami szinte csak a tudatalattimat, de stresszben tartja, és nehéz fülön csípni ezeket a gondolatokat, problémákat...

Remélem, nem vagyok indiszkrét, de meg szeretném kérdezni, hogy te hogy jutottál túl azokon a bizonyos lelki problémáidon? És milyen témakörben merültek fel (család, munka, önmagad, stb). Kíváncsi lennék, hogy neked mi hatott ki a derekadra és mi segített, hátha nálam is beválna.

Persze megértem ha nem válaszolsz.

2018. aug. 11. 21:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonlo cipoben jarok, voltam ultrahangon, romtgenen, vervetelen, semmi elvaltozast nem talaltak. Pedig mar haromszor volt iszonyatos oldalgorcsom, 4 hete az utolso, de azota folyamatosan nyilal, szur ha ugy mozdulok vagy sokaig vagyok egy pozban. Gondolom idegbecsipodes, de nem kuldtek tovabb sehova merthogy fiatal vagyok en ehhez. Panikbeteg vagyok 1 eve, vagy valami hasonlo nyavaja, gondolom ratesz az is egy lapattal.

20/L

2018. aug. 12. 12:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom, utolsó :( Nagyon rossz így neked is akkor... annyira rossz, hogy a lelket ilyen nehéz gyógyítani...
2018. aug. 12. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!