Mit csinaljak, hogy eltudjak aludni? (pokfobia)
Figyelt kérdés
Sajnos olvastam arrol, hogy Magyarorszagon is van dajka pok, es most csak erre tudok gondolni. Hangokat kepzelek be ahogy masznak, megha becsukom a szemem akkor egybol ilyen macska meretu pokokat kepzelek el. Mar szedulok olyan almos vagyok, holnap meg dolgoznom kell, de egyszeruen nem tudok elaludni. Mit csinaljak?2018. aug. 7. 23:58
11/11 anonim válasza:
Nos, most mégis kalapot emelek a cicusom előtt, mert amikor este hazaértem, a fürdő ajtajánál egy ronda, fekete (bár szerencsére nem nagy) pókot találtam, aki kb. 90%-ban már a más világon leledzett. Így simán fel tudtam szedni egy darab wc-papírral és leküldeni a lefolyóba. Köszi, cicus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!