Mit csinaljak, hogy eltudjak aludni? (pokfobia)
Koszonom, bekapcsolva hagytam a tv-t, de igy is felek, mar a siras kerulget. Tudom, hogy nagyon gyerekes vagyok, de azok a kepek nem mennek ki a fejembol. En eszakon lakom, de kitudja hol bukkanak fel. Mar vagy tizszer atellenoriztem mindent, gyomorgorcsom is van, mert az ilyen aprobb bogarakra is azt hiszem, hogy pokok.
Nem tudom mi tevo legyek.:(
Ez is az. Ma sajnos találkoztam is eggyel és teljesen lefagytam. Azóta is remegek, meg szédülök, és szerintem hányni is fogok. Nagyon sok légyirtót fújtam rá, aztán mikor sikerült valamennyit bátorságot össze szednem leakartam ütni, de hirtelen lepattant,ahogy megszédült a légyirtótól. Nagyon rossz élmény volt, szerintem ma se fogok aludni, és még mindig rajtam van a sírhatnék.
Egyedül alszom, anya leszokta nekem ütni, apa viszont mindig lekiabálja a fejem, hogy ne nyivákoljak, tőle amúgy se szoktam kérni, de ha anyának szólok akkor is. Tesóm meg szerintem még hozzám is vágná. Nem nagyon értik meg, meg annyira nem is érdekli őket.
Most nagyon rosszul érzem magam, minden sötét foltra azt hiszem, hogy pók meg a hangokra is, hogy másznak. Nem tudom mit csináljak, szívesen elterelném a figyelmem, de bármikor rám mászhat egy.:(
A macska jó ötlet, de nem üzembiztos.
Az enyém pl. napokig hajkurászott egy darab molylepkét, amit végül én - egyetlen csapással- semmisítettem meg.
Nálam a pókok meg a plafonon vannak, majdnem 4 méteren, nincs az a macsek, ami le tudná onnan vadászni.
#8 de legalább felhívta rá a figyelmedet hogy talált egy kis élőlényt a házban 😊
Ez mellette szól. De az is igaz hogy nem ő spidercat és nem szedi le a plafonról a pókot. 😸
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!