Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet hogy ez a férfi antiszoc...

Lehet hogy ez a férfi antiszociális személyiségzavarban szenved?

Figyelt kérdés

A pasi már a első találka előtt azt mondta szerelmes belém.

Már a találka előtt beszélt rólam az anyjának, ezt tudom.

Mindig dicsér, szerelmes verseket küldözget.

Nem akar a haverjától lemaradni, ezért amint lehet, minél hamarabb, akár 1 hónap múlva szeretné megkérni a kezem.

Gyerekeket is akar tőlem.

Azt mondja hogy el kell vele mennem egy nyaralásra, ami belföldön lesz, ne csináljak akkor semmit. A haverjával és annak barátnőjével lennénk.

A telefonján én vagyok a háttér, amit szintén láttam már.

Ha a Facebookon kilépek tőle akkor még marasztalna azt írja hogy csak megakarok tőle szabadulni. Telón szintén ezt mondja.

Sokszor megkérdezi mit csinálok éppen.

Egész nap rám gondol állítása szerint.

Most nem tudom hogy ezzel csak szopatni akar, vagy tényleg így érez.

2018. aug. 6. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tegnap 15:06, tegnapelőtt 21:32, most pár perc alatt ezt a kettőt találtam, a felnőtt párkapcsolatokban, ahol már elmagyarázták, kérdező, hogy beteg vagy.

Szerintem betegebb, mint a hapsi.

2018. aug. 6. 22:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Párszor már feltetted ezt a kérdést csibebogárkám

Hajtsd el a francba ezt az ürgét mert lehet ő maga a sátán

2018. aug. 7. 01:07
 13/15 anonim ***** válasza:

" Nem akar a haverjától lemaradni, ezért amint lehet, minél hamarabb, akár 1 hónap múlva szeretné megkérni a kezem.

Gyerekeket is akar tőlem."

És még gondolkozol, érez e valamit? Ez vagy kamu kérdés, vagy buta vagy, ahogy a többiek is írták, hiszen már feltetted ezt a kérdést többször. Ez a pasi csak pótolni szeretne dolgokat, erre kellesz, másra nem.

2018. aug. 7. 04:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Itt az előző kérdése a kérdezőnek!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2018. aug. 7. 04:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem menekülj. Ez nem szerelmes beléd. És tuti hogy nincs empátiája. A nárcisztikus személyeknél ez a szerelmi,idealizálási bombázási időszak. De ez csak egy tipp.
2018. aug. 7. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!