Help. Gondom van a beszéddel?!
Figyelt kérdés
A kérdésem a következő lenne, 19 éves vagyok annyi lenne a gondom, hogy írni tudok rendesen de beszéd gondjaim vannak.
Nagyon sűrűn felcserélem a betűket két szóban ,pl: le róla /re lóla, ez a szópár nagyon sűrűn gondot okoz.Az elmúlt pár évben egyre sűrűbben szinte napi rendszerességgel megtörténik más más szókapcsolatoknál.Nem rendelkezek Diszes papírral, nem találtak nálam ilyen problémát.Mi lehet ennek az okozója?
2010. jún. 19. 22:29
1/9 anonim válasza:
Akkor maradj az irasnal vagy tanuld meg a jelbeszedet.
2/9 anonim válasza:
Valószínűleg csak gyorsan beszélsz, vagy nem gondolod végig, amit mondani akarsz, vagy izgatott vagy éppen akkor. A másik tippem a dislexia lett volna, de amint látom, nem vagy az :)
3/9 anonim válasza:
Keress fel egy logopédust, még nem késő. Hátha ő tud segíteni!
4/9 anonim válasza:
lehet, h túlzottan figyelsz rá, vagy épp ellenkezőleg. vagy kimerült vagy.
6/9 anonim válasza:
Dizartria.
Ha nem nagyon régóta ilyen, akkor vizsgáltasd meg magad orvossal! Nem akarlak ijesztgetni, de ha nem stabil már több éve, akkor lehet, hogy úgy el fog romlani, hogy már csak a jelbeszéd és a betűtábla segíthet.
7/9 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok és néha mikor sietek és merős ez de ha ÁRGONDOLOM akkor semmi gond javaslom elöbb godold át mit szeretnél mondani
8/9 anonim válasza:
tessék most is árgondolom xD ÁTGONOLOM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!