Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan, aki mar elajult...

Van olyan, aki mar elajult panikroham kozben?

Figyelt kérdés
Nekem rendszeresen vannak kisebb panikrohamaim(nagyobbak is, de azok ritkan).Ilyenkor mindig szedulok, ugy erzem, elajulok, de eddig meg sosem ajultam el.Mar nagyjabol megtanultam kezelni, szoval nem ijedek meg tole annyira, viszont vendeglatasban dolgozom, es kivancsi lennek, hogy van-e ra esely, hogy egyszer tenyleg elajulok az emberek kozott?:-S
2010. jún. 19. 19:49
 1/10 anonim ***** válasza:
3 éve vannak nekem is (enyhébb formában) még sosem ájultam el. :D És más bajom sem lett, ezzel szoktam nyugtatni magam. :D Gyógyszert nem szedek önként. :) De sztem nem a vendéglátás a legjobb hely ilyen beteséggel. Én laborban dolgozom. :)
2010. jún. 19. 19:54
 2/10 A kérdező kommentje:
lehet, hogy nem a legjobb, de szeretem amugy ezt a munkat, es mashoz nem is ertek:-)
2010. jún. 19. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak ilyen pánikrohamaim,huzamos időn keresztül...de én sem ájultam el soha!Próbáltam a gondolataimat elterelni,vagy ha mentem valamerre,zenét hallgattam közben!Én zajos helyen dolgozom,szerintem ez sem a legjobb!
2010. jún. 19. 19:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Gyogyszert nem akarok szedni, mert akkor tenyleg nem fogok tudni dolgozni...eleg gaz amugy, de mondom, egy kicsit mar megtanultam kezelni, szoval akkor sem veszik eszre, ha eppen atfut rajtam egy roham.Csak mindig attol rettegek, hogy egyszer tenyleg osszeesek.:-(
2010. jún. 19. 20:00
 5/10 anonim válasza:
100%
Mindig attól rettegsz,hogy egyszer összeesel,na akkor kezet foghatunk.Mivel csak Te magad fejben idézed elő a rosszullétedet(tudat alatt persze),ezért ennek testi meg egyéb más okai nincsennek,szóval nem eshetsz össze,csak ezt érzed.A pánikbetegség egyik tünete.Mondom én ezt nagy bölcsen,holott én is mindig ettől rettegek,mikor jön egy roham,csak én sajnos még kontrollálni sem nagyon tudom.Ráadásul kisbabával vagyok itthon,kettesben egész nap,úgyhogy nekem,ha rohamom van,még az is rátesz,hogy akkor a babámmal mi lesz,ha összeesek.Pedig elvileg nem eshetek össze.Na,jól leírtam,kicsit össze-vissza,de millió gondolat van erről a dologról a fejemben,csak hát mégsem írhatok oldalakat:)
2010. jún. 19. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Ugyanez!!!

Azzal a különbséggel,hogy én már dolgozni sem tudok.

Még én sem ájultam el (lekopogom!),de bizony vannak olyanok,akik igen!

Sőt,egyesek a szívinfarktust utánzó rohamokat élnek át!

Most biztos nagyon megnyugtattalak... :)

2010. jún. 20. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Feltétlen menj el a házi orvoshoz, enyhe gyógyszert fogsz kapni, és ez stabilabbá teszi a közérzeted.
2010. jún. 20. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:

El nem lehet ájulni pánikroham miatt, ha akarod, megmagyarázom, miért.

Dav

2010. jún. 22. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:
elvileg tényleg nem ájulhatsz el a roham alatt, de sokszor én is nagyon közel voltam hozzá..legalábbis így éreztem
2010. jún. 22. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
hát párszor már nagyon közel voltam hozzá, de úgy igazán még sosem ájultam el, de nem is lehetne.
2010. jún. 23. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!