Édesapám meg fog halni, normális, ha már most gyászolom?
Figyelt kérdés
Én 25/F vagyok. Ő 57 éves két éve bőrrákos volt, abból felépült, májusban agyrákot diagnosztizáltak nála. Egy júniusi sugár kezelés segített rajta, de utána megint rosszabbul lett. Jelenleg már csak pár falatot, eszik, vagy iszik naponta, illetve infúziót is kapott. Az ágyból múlt héten még fel tudott kelni, most már csak fekszik, és nagyon ritkán van magánál. Augusztusra lenne kemoterápia, de addig nem marad arra alkalmas állapotban. Ha senki nem lát, akkor már most is sírok néha miatta. Ez normális?2018. júl. 28. 17:56
11/15 anonim válasza:
10es ez szornyu ami veled tortent azt tudod hogy ezert fellehetett volna jelenteni az orvost aki ennyi fajdalomcsillapitot iratott fel?! Sajnalom es reszvetem!
12/15 anonim válasza:
Nekem baracklekváros palacsintát csinált a nagymamám, mielőtt meghalt :( ;(
13/15 szenes43 válasza:
#11-es. Az öcsémékkel laktak a szüleim.Évek óta az a háziorvos járt ki hozzájuk némi juttatás fejében.Teljesen tisztában volt a korukból adódó eü.i.állapotukkal. Én is gondolkoztam azon amit te felvetettél és arra jutottam hogy az adott körülmények között én magamnak sem kívánhatnák humánusabb eljárást.
14/15 anonim válasza:
#11 vagyok
Igy mar ertem. Es igazad van igy atgondolva. Nagyon sajnalom!
15/15 anonim válasza:
Én is így voltam nagymamámmal. Imádtam, mindent meg tudtam vele beszélni, ezért nagyon hiányzik. Sajnos nekem tanulnom kellett és kell messze otthonról. Így nem tudtam annyit mellette lenni, amennyit szerettem volna és megérdemelt volna. Február elején tudtuk meg pontosan, hogy rákos és múlt héten elment... Rengetegszer gondoltam arra, hogy mi lesz, ha már nem lesz és előtte való nap este már sírva aludtam el. Másnap reggel megtörtént. Rettegtem ettől a naptól. Nagyon rossz volt látni, hogy egy hete még beszélgettünk és nevettünk és járkált, evett, ivott. Olyan gyorsan romlott az állapota, pedig előtte javult és ezért reménykedtünk is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!