Skizofrén vagyok?
Nem így kellett volna feltennem a kérdést, mert nemhiszem, hogy az lennék, csak fucsának érzem a viselkedésemet. Van valami "lelki" vagy milyen betgeségem, ha:
Nagyon gyakran beszélek magamban. És a baj hogy van mikor "veszekszem" és nem értek egyet saját magammal.
Gyakran változtatni akarom a személyiségemet. Mármint úgy értem, hogy emberekhez igazodva, ha valaki okos, én okosnak tettetem magam. Ha valaki cuki, én érettnek tettetem magam. Nincs meg az a valódi személyiségem.
Van hogy azt képzelem valaki figyel. Álltalában fürdés közben, és mindig azt képzelem, hogy valaki otthon egy gép előtt ül, egy távcsővel a kezében, és úgy figyel. De ha el van húzva az ablakban a függöny, akkor is odaképzelem hogy valaki figyel.
Imádok egyedül lenni. Nem igazán keresem sem a barátaim, sem a szüleim társaságát. Gyakran még zavaró is ha velük kell lennem.
Most hírtelen ennyi jutott eszembe. Alapból amúgy mindenki egy boldog embernek ismer, szóval ezek ilyen belső dolgok. Van valami bajom, vagy csak szimplán hülye vagyok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!