Nagyon rossz a közérzetem, szorongok. Mit tegyek?
Ezt megértem.Szerintem csak annak kell gyógyítás aki beteg.Te csupán nem találod a helyed a világban,és ahelyett hogy arra törekednél hogy elfogadd hogy ez a helyzet, a hibáidon, a multadon rágódsz.
Nem vagy felesleges, senki sem az.Csak rajtad múlik mit kezdesz az életeddel.Tudom ez nem ilyen egyszerű.Higgy magadban,és akkor is ha kudarc ér vagy elutasítóan bánnak veled,de főleg akkor,csak azért is menj tovább. Nem érsz kevesebbet mint akárki más.
Velem is ez van. Pont a múltkor összetalálkoztam egy tanárommal 8 óra körül és “jó reggelt” helyett azt mondtam, hogy “jó napot”, de ez nem egyszer fodrdult elő, többször félremondtam már és utána órákig ezen rágódtam, hogy milyen hülye vagyok.
Nekem is vannak problémáim a közérzetemmel, bizonytalan vagyok, egyszer jól vagyok, egyszer rosszul, semmihez nincs kedvem, de mégis unatkozom, ha nem csinálok semmit. És minden apróságon képes vagyok szorongani.
Tudom, segíteni nem segítettem, mert egyelőre én is keresem ennek az okát, de legalább tudod, hogy nem vagy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!