Mit tegyek? Durván rossz a közérzetem sokszor estefelé. Lehet a sporttól? Sokat sportolok és nem tartottam szünetet és eleve pánikbeteg vagyok. Nagyon félek h ez valami nagyon durva betegség előjele.28f
Az a baj, hogy mostanában próbáltam fogyni és erősen ráfeküdtem a kardióra. napi 400 kalóriát égetek. a cukrom leesik a stressztől sokszor és most is nagyon rossz volt a kedvem. Nincs kedvem, nem érzem a vágyat az önkielégítésre sem, a szexre sem. Igazából szar érzés. Olyan mintha sírni akarnék és üresség, de nem tudok. Mit tegyek? SSRI DOPAMIN gátlók NEM hatnak rám megfelelően, már kipróbáltak egy évvel ezelött 6 félét belőlük rajtam, de nem működtek, illetve nagyon durva mellékhatása volt. egy évig megvoltam úgyahogy de híztam a mozgásszegény életmód miatt. elkezdtem újra mozogni, kocogni naponta minden nap... az egész így kezdődött évekkel ezelött hogy túllőttem egyszer a célo és pánikrohamot kaptam. Az durva volt, de ilyen szomorúságaim még nem voltak. Nagyon félek hogy meg fogok halni. magányos vagyok, aszexuális és AB/DL, ageplayer. a depresszióm innen eredhet mert nem tudok olyan partnert találni aki elfogad és aki normális. Jah, és lány. Mit tegyek? Szwerintetek lehet komoly bajom van? Ha önkielégítést végzek, amit nem is kívánok de teszem mert félek h ha nem teszem bajom lehet tőle, akkor meg máég rosszabb az érzés. mit tehetek?:S
fél rivotrilt szedek naponta 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!