Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez alapján beteg vagyok...

Ez alapján beteg vagyok mentálisan?

Figyelt kérdés

Nagyon zárkózott vagyok.Nem járok sehova szórakozni.Nincsenek barátaim.Nem tudok kommunikálni az emberekkel.Az osztálytársaim nagyrészével az évek alatt egy szót sem beszéltem.Zavarban vagyok,ha egy idegennel kell beszélnem.Arra is rágörcsölök,ha egy kenyeret kell kérnem a boltban.Múltkor a Decathlonban nem mertem megkérdezni az eladót,hogy hol találom a magnéziát.

Itthon sokszor a szüleim jelenléte is zavar.Ha valaki kint van a konyhában,nem megyek ki,addig amíg üres nem lesz.De ha kint eszek a konyhában és valaki kijön,abbahagyom az evést és eltűnök onnan,amíg újra szabad nem lesz a konyha.

Ha valaki jön velem szemben az utcán,zavarba jövök,hogy mi van ha engem néz.Van,hogy inkább elmegyek másik irányba vagy átmegyek az út másik oldalára.

Legszívesebben egy maszkban járnék az utcán,hogy ne lásson,ne ismerjen fel senki.

Szeretnék egy barátnőt,de ha egy eladót sem merek megkérdezni,hogy szedjek fel egy csajt?

Szeptembertől meg valószínűleg kollégista leszek,képtelenség hogy kibírjam idegenekkel összezárva,hiszen itthon a szüleim jelenlétét se bírom elviselni

2018. júl. 17. 13:17
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hát ere már témyleg nem tudok mit mondani
2018. júl. 20. 01:00
 22/22 A kérdező kommentje:
Miért,ez nem jó taktika?
2018. júl. 20. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!