Ez alapján beteg vagyok mentálisan?
Nagyon zárkózott vagyok.Nem járok sehova szórakozni.Nincsenek barátaim.Nem tudok kommunikálni az emberekkel.Az osztálytársaim nagyrészével az évek alatt egy szót sem beszéltem.Zavarban vagyok,ha egy idegennel kell beszélnem.Arra is rágörcsölök,ha egy kenyeret kell kérnem a boltban.Múltkor a Decathlonban nem mertem megkérdezni az eladót,hogy hol találom a magnéziát.
Itthon sokszor a szüleim jelenléte is zavar.Ha valaki kint van a konyhában,nem megyek ki,addig amíg üres nem lesz.De ha kint eszek a konyhában és valaki kijön,abbahagyom az evést és eltűnök onnan,amíg újra szabad nem lesz a konyha.
Ha valaki jön velem szemben az utcán,zavarba jövök,hogy mi van ha engem néz.Van,hogy inkább elmegyek másik irányba vagy átmegyek az út másik oldalára.
Legszívesebben egy maszkban járnék az utcán,hogy ne lásson,ne ismerjen fel senki.
Szeretnék egy barátnőt,de ha egy eladót sem merek megkérdezni,hogy szedjek fel egy csajt?
Szeptembertől meg valószínűleg kollégista leszek,képtelenség hogy kibírjam idegenekkel összezárva,hiszen itthon a szüleim jelenlétét se bírom elviselni
#9 és hogy akarsz segíteni?
Álljak neki hangosan énekelni az utcán?Te most trollkodsz?Én nem tudok hangosan beszélni.Meg sem merek szólítani egy embert,már akkor is megijedek,ha valaki szembejön velem az utcán.Hogy lennék képes hangosan nekiállni énekelni,hogy aztán mindenki engem bámuljon?
Akkor a legegyszerűbb önbizalom építő kezdet:
Menj a környező városba bringázni ott kedvelt sport útvonalra (sport alkalmazások pl. Stavra mutatja). Köss a bringádra egy bluetooth hangfalat, szóljon belőle valami izlésednek megfelelő, csajoknak is tetsző zene, de ne túl hangosan. Meglátod, hogy már emiatt is rád mosolyognak csajok (ha nézel azért ki valahogy), némelyik még azt is mondja, hogy tök jó zenét hallgatsz, innen már nyitott egy kis ismerkedés.
Egyébként a néptánc is tök jó dolog.
(táncot javasoltam, a másik 63 százalékos közben ugrott egy százalékot fel).
Én vagyok a százalékugrós.Szerintem ha bicajozik, eléggé nehezen tud lányokkal ismerkedni, bár figyelemfelhívásnak tök jó,és nyílván több esély van rá hogy találkozik valakivel akinek bejön mintha csak lemenne a boltba.
Én életem szerelmét bicikliről pillantottam meg de séta közben sokkal jobb ismerkedni.A zene az max az önbizalmat növeli de az intelligens csajok nem attól fognak a karodba ájulni mert ilyen vagy olyan zenét hallgatsz.
Nem vagyok gyáva.Ha rajtam lenne egy símaszk,sokkal könnyebb lenne minden.Talán beszélgetni is tudnék egy lánnyal.
Amugy Facebookom próbálkoztam,de letiltottak mindig
Minek a símaszk? Bankot rabolni?
Mert ha igen akkor van egy jó hírem,így könnyen teremtesz kapcsolatokat-pár rendőrrel.De ennél is jobb hír hogy a börtönben akár hosszútávú kapcsolataid is lehetnek!
Komolyra fordítva a szót, ha nem vagy gyáva, minek akarod eltakarni az arcod?
Ezzel az arab nők önfeláldozását tiprod sárba akiknek kötelező elfedni testüket, a szemüket kivéve.
Magyar vagy,szabad vagy,örülj ennek.
Netes társkeresés időpocsékolás ha eleve félsz face to face(nyíltan,maszk nélkül) beszélni egy lánnyal.
Saját tapasztalat
Zavarban vagyok,ha látja az arcom meg az arckifejezésem.
Facebookon összebarátkoznék vele és elhívnám randira,így gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!