Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az milyen (kényszer) betegség,...

Az milyen (kényszer) betegség, mikor valaki bármilyen testrészéhez nyúl, utána minden egyes alkalommal rögtön megszagolja a kezét?

Figyelt kérdés
Szerintem olyan undorító, pl. korábban Joachim Löw volt nagy híres erről a dologról, de sajnos van az ismertségi körömben is ilyen ember.
2018. jún. 27. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én csak tökvakarás után szagolgatom.
2018. jún. 27. 22:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kényszer, max. akkor lenne az ha folyamatosan megkéne győződnie arról, hogy nem büdös az adott testrész és azért ellenőrízgeti. Persze bármi előfordulhat a kényszerességnél (Azért szagolja meg, mert ha nem akkor valami baj lesz, de ez elég fura lenne...), de nem hiszem, hogy az lenne, inkább megszokás, pótcselekvés, esetleg élvezet...
2018. jún. 29. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!