Depresszósként miért vannak ilyen álmaim?
Figyelt kérdés
Szóval már kb. 7 éve szedek két gyógyszert a depresszóm ellen. Mielőtt felismerték volna ezt a betegséget, az utolsó időszakban kuszán goldolkodtam és zaklatott voltam. Amióta szedem a gyógyszereket ez megszűnt viszont az utóbbi időben azt vettem észre, hogy amiket álmaimban ugyan ezek lejátszódnak, tehát zaklatott leszek és kuszán gondolkozom valamint olyant álhodok,h. halálfélemlem lesz, miután felébredek akkor meg kicsit rosszul érzem magam, félek,h. nehogy bekattanjak...2018. jún. 26. 18:09
1/2 anonim válasza:
A gyógyszer elnyomja mindezt, így álmaidban térnek vissza.
Gyógyszer helyett inkább találj valakit/valamit aki nyugtatólag hat rád
2/2 KulGery válasza:
Emellett menj vissza a dokihoz, és neki is mondd meg, hátha már hozzászokott a szervezeted a gyógyszerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!