Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon intenzív, változatos...

Nagyon intenzív, változatos és színes álmaim vannak, lehet valami a háttérben?

Figyelt kérdés
Nem rémálmokra kell gondolni. Az álmaimban többnyire (amikre emlékszem) színes, villogó és egyfolytába egy hangot ismételgető tárgyak, emberek, állatok jelennek meg, ahogy neten megnéztem olyasmi mint az LSD trip, csak itt az adott dolog színes az egész környezet nem. Gyakori még, hogy lebegek, úszok a levegőben. (drogokat soha nem próbáltam) Mitől lehet ez? Én ezekre gondolok: elég szürke életet élek, minden napom egyformán telik, vagy munkámból kifolyólag folyamatos zúgás mellett kell lennem napi 8 órában, vagy esetleg kezdődő agydaganat? :S. Valami ötlet?

2016. júl. 16. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Lol, elég nagy ugrás a kezdődő agydaganat.

Hm hát én kezdetnek megpróbálnék egyre többet megragadni az álomképekből, hátha van valami szimbolika mögötte. Álomban minden megtörténhet, biztos álmodtál már cifrábbat is, csak ezekre most valamiért emlékszel.

2016. júl. 17. 02:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Sok mindenkinek lehet kétségbeejtő álma, bárki panaszkodhatna erre sokféleképpen, a válasz, hogy amig valamit konkrétan nem tapasztalsz magadon az ébrenlétben (pl. az említett agydaganatot) eddig ne vonj le ebből következtetést, ezek csak álmok.

A te álmaidat legalább valamihez tudod kötni, amit korábban láttál filmekben, neten stb.

Nekem olyan is szokott lenni, amit nem igen láttam, sem neten, sem máshol, vagy csak nagyon távolian hasonló dolgot. De nem meglepő dolog, az ember manapság sok mindent észlel, érzékel maga körül, az agy nehezen dolgoz fel mindent tudatalatt.

Sok mindennel összefügghetnek az álmaid a környezetedből, figyelmetlenül is látott hallott dolgokból, nem kell az életeddel álljon összefüggésben, pl. álmodtam a szomszéd fiáról, akivel nem tartom annyira a kapcsolatot, csak úgy megjelent.

2016. júl. 17. 21:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönőm a válaszokat!
2016. júl. 18. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!