Nagyon intenzív, változatos és színes álmaim vannak, lehet valami a háttérben?
Lol, elég nagy ugrás a kezdődő agydaganat.
Hm hát én kezdetnek megpróbálnék egyre többet megragadni az álomképekből, hátha van valami szimbolika mögötte. Álomban minden megtörténhet, biztos álmodtál már cifrábbat is, csak ezekre most valamiért emlékszel.
Sok mindenkinek lehet kétségbeejtő álma, bárki panaszkodhatna erre sokféleképpen, a válasz, hogy amig valamit konkrétan nem tapasztalsz magadon az ébrenlétben (pl. az említett agydaganatot) eddig ne vonj le ebből következtetést, ezek csak álmok.
A te álmaidat legalább valamihez tudod kötni, amit korábban láttál filmekben, neten stb.
Nekem olyan is szokott lenni, amit nem igen láttam, sem neten, sem máshol, vagy csak nagyon távolian hasonló dolgot. De nem meglepő dolog, az ember manapság sok mindent észlel, érzékel maga körül, az agy nehezen dolgoz fel mindent tudatalatt.
Sok mindennel összefügghetnek az álmaid a környezetedből, figyelmetlenül is látott hallott dolgokból, nem kell az életeddel álljon összefüggésben, pl. álmodtam a szomszéd fiáról, akivel nem tartom annyira a kapcsolatot, csak úgy megjelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!