Annyira idegesít, hogy vonzódom a pszichológusomhoz. Hogyan beszéljek erről neki?
ez elég gyakori, ha elmondod neki tuti nem fog kiakadni, hanem segít kezelni a helyzetet.
én 18 vagyok és egy 34 éves tökéletes nő a pszichológusom, szóval átérzem a helyzeted :D
Én is így vagyok vele. 24 éves fiú vagyok, a pszichológusom pedig korombeli nő. Lassan 1 éves járok hozzá, mondhatni visszahozott az életbe. Pár hónapja kezdtem érezni ezt a vonzódást, de teljesen zavaros az egész. Egyszerűen csak sokszor gondolok rá, olyankor összehúzódik a gyomrom, kicsit mintha elgyengülnék és én is nagyon szeretném megismerni. De iszonyatosan félek ,hogyha elmondom neki akkor kellemetlen feszültség alakul ki köztünk, esetleg lemond rólam.
Nekem is kisebbségi komplexusom van, nagyon nehezen ismerkedem és úgymond az "igazit" kerestem mindig. Szerintem két lehetőségünk van ,hogy ebből kijöjjünk. Vagy erőt veszünk magunkban és elmondjuk, aztán valószínű tudják majd kezelni és megnyugtatnak valahogy, vagy elmegyünk ismerkedni és egy valódi kapcsolatot kialakítani. Te is tudod, én is tudom ,hogy ez nem valódi amit a terapeutánk iránt érzünk, régóta csak nekik beszélünk az őszinte, privát problémáinkról, rájuk vetítjük ezeket az érzéseket, amiket nagyon nehéz irányítani:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!