Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A lentiek alapján szerintetek...

A lentiek alapján szerintetek is túl sok időt töltök a számítógép előtt? :-D

Figyelt kérdés
A múlt éjjel azt álmodtam, hogy állok egy hatalmas, egymásra pakolt raklapnyi valami előtt (fogalmam sincs mi volt az) de át kellett vinni egyik helyről a másikra. Az ujjaimmal a levegőbe rajzoltam egy ctr+C-t, majd átsétáltam a másik helyre ahova a toronymagasságú cuccot le kellett helyezni, és ott meg rajzoltam egy ctr+V-t és ott termett. Tök megörültem, hogy ez működik. Egyébként semmi közöm a munkában az árupakoláshoz, inkább az elmémen gondolkodtam el, hogy hogyan tudtam ilyent hülyeséget álmodni, mikor már a virtuális világ összekeveredik a valósággal.
2018. jún. 20. 07:57
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Ez csak egy álom. De ha szinte egész nap gépezel, igen, az sok. Rontja a szemed meg a gerinced.
2018. jún. 20. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit. De ha sėtálsz az utcán ės bármerre nėzel egy cėlkereszt van a látómeződ közepėn, esetleg egy fehyvert is látsz mint az fps ekben akkor túltoltad.
2018. jún. 20. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én még a 2000-es évek elején, amikor megjelent a GTA III, akkor azt elég sokat toltam (az első 3D-s GTA), és volt, hogy azt álmodtam, hogy Liberty City-ben, a Callahan híd lábánál kergetnek a SWAT emberei 😎

De egyértelműen azért volt, mert valóban kicsit túltoltam a GTA-t

2018. jún. 20. 08:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Sosem játszom, csak dolgozom rajta, és kommunikációra használom. Viszont az is előfordult már nem álomban, hanem az életben, hogy hibáztam, és egy pillanatra azt hittem nyomhatok egy ctr+Z-t.
2018. jún. 20. 08:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez tok normalis nyugi! En konyvnel vagy kinyomtatott szovegeknel akarnek kulcs szora rakeresni mint a neten :D
2018. jún. 20. 09:28
 6/7 A kérdező kommentje:
#5. Vagy mint amikor a papír alapú újságcikk alján szeretnél kommentálni :-D
2018. jún. 20. 09:47
 7/7 anonim válasza:
Velem is volt már sok ilyen. Álltalában ha egyszer-kétszer papíron kell rajzolnom gyakran reflexből "vissza akarom vonni", a radír helyett
2018. jún. 20. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!