Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnám lezárni az...

Hogyan tudnám lezárni az előző kapcsolatomat? 18/F

Figyelt kérdés

15 éves koromban meghalt a barátnőm autóbalesetben, de nincs olyan nap amikor ne gondolnék rá, még néha sírok is, ez így volt ma is, de ezt egy zene tette velem ( https://www.youtube.com/watch?v=mAtBu-fk-_4&index=1&list=LLm.. nagyon felkavart és most nem tudom mi legyen, ezt a dolgot mindig is titkoltam, tényleg senki nem tud róla, a környezetemnek nem mutatok ki semmit, nem kell nekem az, hogy más lesz másik, fiatal vagyok, nem! Nekem nem is kell más, csak ő és ez már így van azóta mióta utoljára hallottam a hangját, ami néha rémálmaimban jön elő.

Mindenben, mindenkiben őt látom és ez miatt nagyon sérült lelkem lehet, nem motivál semmi, egyszerűen nem érzem úgy, hogy lehetek már boldog az életben..

2018. jún. 15. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress fel egy pszichológust. Vagy kineziológust.
2018. jún. 15. 13:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy rajtam kívül valaki tudja a szeretteim közül, nem akarom, hogy sajnáljanak, így az a baj, hogy nekem még nincs ilyenekre pénzem.
2018. jún. 15. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Felnőttként kerestem meg pszichológust éppen azért, mert én is először egyedül akartam feldolgozni egy veszteséget.

Aztán a gyászfolyamat elakadt és hazavágta az életemet.

A pszichoterápia viszont sokat segített, sikerült megfelelően feldolgozni.

Ne kövesd el ugyanazt a hibát, amit én is tettem.

Egy pszichológus nem fog "sajnálni", "jajvékolni".

Ha szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan.

2018. jún. 15. 15:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Senki nem fogja megtudni a szeretteid közül ha nem mondod el..... de ha kibeszéled magadból akkor jobban leszel. Próbáld magad lefoglalni, stb. mert így tényleg soha nem leszel boldog.
2018. jún. 15. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Reszvetem :(

Ezen csak pszichoterapia segithet. En is nagyon keson jutottam el pszichologushoz, mint az egyik valaszolo is es en sem ajanlom... minel elobb keress fel egyet. Lehet talalni tb alapon is jot es akkor penz sem kell. Vagj bele, hallgass az oregebbekre :)

2018. jún. 15. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!