Szükségem van segítségre. Olyan gondom van, ami befolyásolja az emberekkel való kapcsolatomat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy amikor a munkából hazamegyek és nagyon kimerült vagyok, akkor nagyon goromba és néha agresszív vagyok és nem tudom, hogy miért. Ilyenkor mindenkivel bunkó vagyok. Még azzal is, akivel nem kéne. Nem értem, hogy ez mitől van. Tutira van valami bajom. Csak azt nem tudom, hogy mi.2014. febr. 11. 23:47
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bajod van. Velem ugyanez volt korábban. A felgyülemlett feszültség és/vagy alacsony vércukorszint is lehet az ok.
Mielőtt hazaérnél sétálj 10-20 percet, próbáld a munkád elfelejteni, "kiszellőztetni a fejed". Ha éhes vagy, akkor harapj valamit még mielőtt hazaérnél vagy hazaérkezéskor vízivással, evéssel kezdj és utána pihenj kicsit (séta, 10 perc fekves, zenehallgatas, bármi).
És mindenképp beszéld meg azzal, akit "bántasz ilyenkor", hogy vele nincs bajod, de bevezethetnétek, hogy amikor hazaersz, akkor még 20 percig nem kérdez, nem szól hozzád, te pedig ennyi idő alatt megpróbálod levetkőzni a hazahozott idegességed.
2/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, egy átlagos nap után is, egész nap jópofizni megterhelő (én emberekkel foglalkozom) és utána akkor is agresszív vagyok ha nem vagyok különösen kimerült. Javaslom igyál Citromfű teát, nekem az sokat segít, valamint jó ha van valaki akinek el tudod panaszolni az egész nap fáradalmait/kimerültséged vagy idegességed okát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!