Hogyha valakit nem tudok lezárni évek óta, és pszichológus sem hoz eredményeket, akkor miben reménykedhetek?
Az van hogy ideig óráig rendben vagyok, aztán jönnek az emlékek és bebeszélek magamnak minden hülyeséget.
Aztán elég ránézni az illető facebookjára hogy szembesüljek azzal, hogy baromságokat vetek fel magamban.
Tudom hogy ez a "leskelődés" csak hátráltatja a folyamatot... de ez az egyetlen opció arra, hogy ideiglenesen ideig-óráig ne gondolkozzak olyan hülyeségeken mint amiken azelőtt.
11 éve ismerem 4 éve nem láttam. Idő nem megoldás. pszichológus sem megoldás 2-nél is voltam hónapokig és számomra egyenlő volt a pénzkidobással... arról nem is beszélve, hogy a "kezelés" (beszélgetés) alatt még inkább rosszabbul éreztem magam.
én sem nagyon szoktam, csak így nem épülnek a kapcsolataim...
olyan vagyok mint akinek kifogyott az elem nem érdekel senki más nő se férfi mint barátság meg ilyenek.
Ha csak beszélgettetek a pszichológussal, valószínűleg nem volt kiképzett terapeuta. Ha mélylélektani módszerekkel (KIP, ego-state, regresszió, Bradshow, Rossi) kezelő terapeutához mentél volna, 2-3 hónap alatt elfelejthetted volna a problémádat.
A módszerekről találsz információt a YouTube-on
Mindig felrakott kérdéseket, amik úgy átgondolkodtak más szemszögből látta a dolgokat, és felvetett érdekes kérdéseket, de szerintem azt gondolta, hogy én nem láttam azon oldalakat amiket ő felvázolt...
Ez így önmagában hatástalan, hogy rávilágít a problémákra, mert hát én tisztában vagyok velük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!