Ha beveszek 2-3 2ml-s frontint mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Csak mert egyet bevettem és tökre el vagyok lavulza és jól érzem magam. Igaz hogy hányingerem van de az nem zavar..2018. jún. 7. 22:33
1/4 anonim válasza:
Többszöri szedéstől kialakulhat a függőség
A nyugtatókról való leszokás pedig nehezebb mint a heroinról
A szedés vezethet, erekciós problémákhoz, pánikbetegséghez,ha már kicsit fügsz tőle és abbahagyod akkor a gyógyszer nélküli nyugalomba beleőrülsz
fizikailag és lelkileg is
Annyira nem nagy móka és én inkább nem javaslom a szedést, már most is vennél be belőle,de nem hiszem hogy az én írásom fog megmenteni saját magadtól
2/4 anonim válasza:
Nem értek hozzá,de nyugtatóval nem kéne hülyéskedni
3/4 anonim válasza:
Én értek hozzá, és tényleg nem kéne hülyéskedni a nyugtatókkal. Nem tic-tac cukorkák.
4/4 anonim válasza:
Ne vegyél be semennyit, mert olyan borulást csinál az idegrendszeredben, hogy hamarosan a pszichiátrián kötsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!