Antidepresszáns elvette a libidóm, nektek volt hasonló?
Páromnak volt, két hét alatt lenullázódott nagyjából, pedig amúgy "jó étvágyú". ;)
Úgyhogy abba is hagyta a gyógyszert, és pár nap múlva visszaállt a régi rend. :D
Igen, de ez a mellekhatas el fog mulni.
Utolso, vegulis a lenyeg, hogy szex legyen, az a gyogyulasnal is fontosabb...gratulalok.
Én is elleneztem először, de neki ez volt a fontosabb.
Erőszakkal nem tömhetem bele a gyógyszert.
És hogy te is megnyugodj: köszöni szépen, azóta is jól van, gyógyszer nélkül.
Ez ilyen, van akinek emeli van akinek csökkenti.
Pár hét után a szedés mellett is elmúlhat, nagyon ritka az olyan, hogy valakinek nem múljon el ez a mellékhatás, persze van, aki ezt állítja.
Sok féle gyógyszer van, a venlafaxin, és az SSRI-k (citalopram, paroxetin, sertralin) befolyásolják leginkább a libidót.
Van olyan is, ami kevésbé.
Neked kell mérlegelned, hogy mi a betegséged, milyen szenvedést okot, és mennyit segít a gyógyszer, több-e a kára, mint a haszna, vagy sem.
Viszont én mindenképpen azt javaslom, ha komoly a baj, ne hagyd el, hanem menj vissza a dokihoz, mond el, hogy emiatt a mellékhatás miatt nem tudod tolerálni ezt a gyógyszert, próbáljatok ki egy másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!