Évek óta nincs meg bennem az érzés, hogy vágyok valamire, szeretnék valamit! Ha jönnek is a sikerek maguktól nem tudok örülni. Mi ez?
Irigykedve nézek más embereket, hogy céljaik vannak amiket el akarnak érni. Vágyaik amikért harcolnak. Pl az üzlettársamnak ki van téve az asztalára egy autó makett és egy Miami poszter a falára. Azért dolgozik, az az álma hogy megvegye azt a kocsit és a Miami kisnyaralót. Erről álmodik.
Nekem nincs ilyen álmom semmi, nem vágyok semmire. Amikor autót vettem ami másoknak a vágyai tárgya lenne, tárgyilagos voltam, oké megvettem, szép-jó de nem éreztem azt az örömöt amit másokon látok. Nem is volt célom megvenni, csak úgy jöttek ki az üzleti dolgaim hogy megtehettem és praktikus választás volt. Nem érzelmek vezettek.
Párom mondta, hogy kellenek vágyak, célok egy embernek, akkor sokkal sikeresebb, boldogabb lehetnék. Nagyobb örömmel dolgoznék és élnék. Hogyan lehetek ilyen? Mi hiányzik belőlem? Mi a bajom? Nem vagyok szomorú, kiégett, mérges, ideges, jól érzem magam. Csak nem vágyok semmire, se nyaralásra, se autóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!