Depressziosok! Ti is szoktatok ugy erezni, hogy nem kapcsolodtok a valosaghoz?
Eleg hosszu ideje kuzdok depresszioval, ez a problema csak 3-4 napja jott elo. Olyan, mintha az agyam kikapcsolt volna, csak a testem mukodne. Tehat teszem a dolgom, boltba jarok, setalni megyek, takaritok, de kozben ugy erzem, mindez nem valosag, csak valami szimulacio vagy hasonlo. Eleg ijeszto erzes...
Kulfoldi forumokon olvastam, hogy mas is van igy,de erdekelne, hogy kozuletek tapasztalza-e valaki ezt a jelenseget.
Ugyanebben vagyok jelenleg en is kedves kérdező.
Fel eve elmentem pszichiaterhez a derealizaciommal, aki leoltott, hogy ez nem az, ne mondogassam mar. A helyi pszichológus azt mondta, fejletlen valosagtudatom van. Majdnem elaludt a beszélgetés kozben.. Majd felmentem Pestre a SOTE-ra nagy nagy reményekkel. Ott a kedves pszichológus hölgy megállapította hogy súlyos depressziom van, nagyon sok trauma ért és valószínűleg borderline-om is van, illetve gyanakszik disszociativ személyisegzavarra is, de ezt kétlem.
Teljesen átérzem a helyzetedet. Ha szeretlen beszélgetni, akkor bartan irj! Tudom milyen nehez ezzel egyedul küzdeni es kell valaki, aki aterzi a helyzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!