Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki mit gondol erről?

Ki mit gondol erről?

Figyelt kérdés

Épp az előbb olvastam itt hogy valaki gyógyíthatatlan beteg , és nagyon sok olyat olvastam már hogy olyan emberek halnak meg akik szerettek volna élni

nekem volt öngyilkossági kísérletem és nem "sikerült", de bármit megadnék ha egy ilyen betegségben szenvedő emberen tudnék segíteni

én tényleg egy senki vagyok , nincsenek barátaim , sokat hazudok , csalok ... de nem akarom, sajnáltatni magam csak arra akarok kilyukadni hogy egy ilyen ember mint én miért élhet miközben jó emberek nem?

a sors fintora lenne? nem tudom felfogni és nagyon bánt hogy nincs olyan lehetőség hogy "meghaljak helyettük"

biztos most sokan lehülyéznek (25+ vagyok szóval nem az tini), nem baj , de a véleményetekre lennék kíváncsi hogy miért ilyen az élet amilyen

2010. jún. 15. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hülyézlek le, de neked is van még feladatod az életben. Amit leírtál te is megjártad már a poklot, és saját magadat sem tartod egy tisztességes embernek, de változol hidd el. Ne add oda az életed másért, mert az a tied. Amit rád mért a sors azt meg kell élned. Lesz még belőled jó ember, és a szememben máris az vagy, hiszen te az életedet adnád oda másnak, mert úgy érzed te nem érdemled meg. De igenis megérdemled, csak akarnod kell neked is hogy másként élj mint eddig.
2010. jún. 15. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Aha...,ha jól értem azon csodálkozol,hogy aki szereti az életet azok gyógyithattatlan betegséget kapnaka nyakukba..,és hogy miért nem pont Te kapsz el valami gyógyithatatlan betegséget,mert Te élni sem szeretnél már,ugye?

Hááát kegyetlen az élet...,sztem próbálj meg nem nyavajogni ennyit és örülj,hogy semmi bajod,csak a fejedben kéne rendezni egy-két dolgot és megismerni önmagad,hogy boldogulni tudj az életben!

2010. jún. 15. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért ilyen az élet. Senki nem tudja. De ha Te tudod, hogy nem vagy jó ember, miért nem próbálsz változtatni, miért nem örülsz a lehetőségnek, hogy élhetsz? Pont a gyógyíthatatlan betegekre gondolva, megragadhatnád az a LEHETŐSÉGET, amit kaptál. Mert szerintem ez az élet: egy lehetőség...
2010. jún. 15. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Gondoltam hasonlóra.

Eutanáziáért cserébe donor lennék.

Ha nekem nem kell a testem legalább másokon segítsek......

Közben az a valóság, hogy önző módon a saját öngyilkosságomat kívánnám fájdalommentessé és garantálttá tenni, nem is másokon akarok segíteni...... - kissé álszent vagyok.

2010. jún. 16. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!