Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utálok élni. Mit lehet tenni?...

Utálok élni. Mit lehet tenni? (lent)

Figyelt kérdés

Hol kezdjem?

Az életemben kb mindent gyűlölök...Magamat soha nem bírtam elfogadni.Ronda vagyok,ez tény,de még a sok trágya között is ez érdekel a legkevésbé amúgy.

Barátaim azok nincsenek..van egy emberem akivel kicsit szorosabb a kapcsolatunk mint az átlag, de nekem nem fájna őt is eldobni magamtól.

Soha nem találkoztam még olyan emberrel aki úgy igazán megértette volna amiről beszéllek,ezzel nyugatom magam,de valószínű hogy csak magamnak sem akarom bevallani hogy kiállhatatlan surmó vagyok, aki eltaszítja magától az embert.

A kapcsolataim nagyon felszínesek..már röhejesen is..ez engem frankón zavar, mert akkor már inkább ne is legyenek vagy nemtudom.

Szóval egyedül vagyok..ebből(és sok minden másból is) következik hogy szánalmasnak szoktam érezni magam.Ilyenkor beiszok mint a szemét, elszívok 4-5 cigit,sírok aztán beledőlök az ágyba hogy másnap hajnalban kelhessek sulo miatt.

A saját családomat sem bírom elviselni.Anyámmal éllek aki egy hamisítatlan proli (tudom a tisztelet..)Aki így minden szemétről tud beszélni ami épp a szívét nyomja,és még ha nem is várja el hogy feltétlen válaszoljak akkor is csak a szememet tudom rajta forgatni.Ilyenkor szívesen kirontanék a házból és nem jönnék vissza napokig.

Amúgy nincs rám akaszkodva a nő..szinte csak egyedül vagyok,mindent magamnak csinálok..mondjuk ez nekem pont hogy nem tesz jót szerintem.de közben meg azt sem akarom hogy itthon legyenek.

(ja igen amúgy rettentő határozott is vagyok..mindenféle téren)

Az iskolát meg az osztályom úgyszint nem szívlelem.(Pedig ez az egyetlen dolog ami kirángat az életbe.)

A pálya amin elindultam színtiszta szopó egy ilyen magamfajta csóró senkiházinak..egészem valószínű hogy semmire nem fogom vinni vele.Pedig ezt néha szeretem csinálni,máskor meg ezt is utálom mert nem vagyok elég jó,és itt nem a gyakorlásra gondolok, hanem hogy mások munkáira nézve én pontosan tudom hogy nekem ehhez nincs érzékem.

na mindegy

Még nagyon sok dolgot tudnék írni amitől egy darab *** érzem magam..de már nem tudom hányadán állok ezzel a szöveggel..meg kedvem sincs visszaolvasni,mert csak folyt a szöveg belőlem és ez valószínű meg is látszik rajta.

Elírásért meg mindért elnézést.

Ja és,nem tudom mit várok most ettől..csak ki akartam írni magamból.

köszi köszi hellósztok

2018. máj. 27. 12:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg meglátszik, és csak te tudsz változtatni rajta, mi nem. Pontosan tudod, hogy nem vagy értéktelen, csak arra könnyű hivatkozni. Kezdj el élni. Nem vagy hülyébb, mint más, ha más tudja, hogy kell élni, te is.
2018. máj. 27. 12:54
 2/19 anonim ***** válasza:
21%

"Magamat soha nem bírtam elfogadni." - ez a probléma gyökere, ebből nő ki az egész, és növekszik terebélyes fává, égig érő fává, hogy az ég madarai ráülnek és énekeket zengedeznek.

Nézzétek az ég madarait! Nem vetnek, nem aratnak, csűrbe sem gyűjtenek – mennyei Atyátok táplálja őket. Nem többet értek ti náluk? Ugyan ki toldhatja meg életét csak egy könyöknyivel is, ha aggodalmaskodik? Hát a ruházat miatt miért nyugtalankodtok? Nézzétek a mezők liliomait, hogyan nőnek: nem fáradoznak, nem szőnek-fonnak, mégis, mondom nektek, még Salamon sem volt dicsősége teljében úgy felöltözve, mint egy ezek közül. Ha a mezei virágot, amely ma virít, holnap pedig a kemencébe kerül, így öltözteti az Isten, akkor benneteket, kishitűek, nem sokkal inkább? Ne aggodalmaskodjatok hát, és ne kérdezgessétek: Mit eszünk, mit iszunk? Ezeket a pogányok keresik. Mennyei Atyátok tudja, hogy ezekre szükségetek van. Ezért ti elsősorban az Isten országát és annak igazságát keressétek, s ezeket mind megkapjátok hozzá!

2018. máj. 27. 13:14
 3/19 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy a középsuli után minden megváltozik. A közeg is (tapasztaltam), és ha nem tetszik a mostani szakmád, akkor választhatsz újat.

A #2-es féle tajparasztokra meg ne hallgass. (Jelentettem amúgy.) A depresszió, önbizalomhiány minden életkorban egyformán fontos probléma. Az önbecsülésed növelése érdekében pedig érdemes lenne pszichológushoz fordulnod. Ő még több életvezetési tanácsot is tud adni.

22/N

2018. máj. 27. 13:18
 4/19 anonim ***** válasza:

Köszönöm a privit kérdező, de engedd meg, hogy azt írjak a kérdésre amit akarok.

"nem tudom mit várok most ettől..csak ki akartam írni magamból."

-lehet hogy én is csak ki akartam írni magamból.

Viszontlátásra.

2018. máj. 27. 13:21
 5/19 anonim ***** válasza:

A tajparaszt hozzászólását törölték, megnyugodhatsz.

Ettől függetlenül tartom magam a véleményemhez, hogy életképtelen a generációtok. Küldd el pszichológushoz a semmiért, igazad van. Aztán majd ha megéri a 30-40 éves kort és valóban problémái lesznek, majd bevesz 2 doboz gyógyszert némi röviditallal, mert ez az eszközkészlete a problémák megoldására.

37N

2018. máj. 27. 13:21
 6/19 anonim ***** válasza:
3: 22nő tajparaszt te vagy... - jelenthetném a tiedet, hogy csak veszekedni akarsz, de mindegy, vannak ilyen rikácsoló lepcses-szájú némberek - ilyen a világ kedves kérdező, fogadd el magad is, másokat is, a 3-as rikács-nőt is.
2018. máj. 27. 13:24
 7/19 anonim ***** válasza:
ja más volt a 2-es lemaradtam, mint a borravaló- akkor stornó...
2018. máj. 27. 13:25
 8/19 A kérdező kommentje:
ajaj dráma :)
2018. máj. 27. 13:26
 9/19 anonim ***** válasza:
- legalább nem unatkozol :)))
2018. máj. 27. 13:33
 10/19 A kérdező kommentje:
így van!
2018. máj. 27. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!