Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegen dolgozni?

Pánikbetegen dolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Pánikbeteg vagyok,agora fobiával és szociális fobiával,csak hogy ne legyen egyszerü.gyogyszert nem vagyok hajlando szedni,meg van rola az egyéni véleményem..

Tavaly áprilisban elkezdtem dolgozni,honapokig nem is volt semmi tünet,aztán nyáron egyszer visszatért pár hétre,utána egészen januárig semmi.amikor is elég durván ki jött rajtam,februárban fel is kellett mondanom emiatt.azota nem dolgozom,viszont most ujra szeretnék elkezdeni dolgozni egy másik helyen.

Kérdésem a következö:az aki szintén hasonlo problémával küzd hogy éli a minden napjait munka terén?mit kezd vele ha munka közben rohama van?

Hibákért bocsi,telorol irok

Köszi ha válaszolsz!

2018. máj. 25. 10:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
39%
...Azt hiszik belepusztulnak.....Ezért különleges betegség ez. De ettől nagyon távol áll egy pánikbeteg..
2018. máj. 27. 07:27
 22/27 anonim ***** válasza:
# 21. És ha szuicid hajlam. Vonatkoztass el egy kicsit.
2018. máj. 27. 14:27
 23/27 A kérdező kommentje:
Erösen ugy veszem észre hogy muszáj magunkra eröltetni azt,hogy emberek közé menjünk,még ha kisérettel is.ha nem eröltetjük jön a depresszio..egy két alkalom,és a rendszeres pánik ellenlre igényelno fogja az ember a közösséget.csak azt remélem,hogy a tudat alatti is átfordul ezzel pozitiv irányba
2018. máj. 28. 07:21
 24/27 anonim ***** válasza:
Pontosan így van. Ez az a dolog amit erőltetni kell. És át fog fordulni pozitív irányba. Ez a viselkedés terápia gyakorlati lényege. Újrakondicionáljuk az agyunkat ,hogy a tévesen megtanult számunkra ijesztőnek vélt helyzet ne keltsen többé szorongást, pánikot. És itt mutatkozik meg az igazi lélekerő és elszántság, amikor erre képesek leszünk önmagunktól. Sok sikert!
2018. máj. 28. 10:48
 25/27 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom nállatok hogy müködött de nállam egyre rosszabb a helyzet ha emberek közé kell mennem ahogy erőltetem annál rosszabb.Ezen az évek sem javította.Itthon pedig ezért rossz mert egy idő (hónapok) után tudod hogy legalább annyira helyre kéne jönni hogy tudj dolgozni...na ilyen esetekben lehet jó a gyógyszer.
2018. jún. 17. 00:45
 26/27 A kérdező kommentje:

Azota eltelt egy rövidke idö,miota kiirtam a kérdést.már képes vagyok egyedül is emberek közé menni,és ujra munkába szeretnék állni,folyamatos interjukra járok

Az a baj ha otthon gubbaszt az ember csak rájön erre a depresszio is,és a kettö együtt még nehezebb..nekem a gyors tempoju séta vált be,és mindig arra járok ahol van mellettem valami.korlát,fal stb

Igy szépen szokom a helyzeteket és már könnyebb

Kivánom mindenkinek hogy tünetmentesen élhessen

2018. jún. 19. 13:00
 27/27 anonim válasza:
Megoldódott a problémád?
2023. jún. 25. 08:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!