Ha testvéremnek borderline zavaros barátnője van. Akkor hogyan tudnám elmagyarázni tesómnak hogy beteg a nője?
Testvérem barátnője borderline betegségben szenved! Velem szemben is ellenséges, lenéző valamint lekezelő, beszólogató a csaj. Nagyon beteg szegény és sajnálom is érte. A tesómat az ujjai köré csavarta ez a fúria és nem engedi el. Hiába mondtam a lánynak hogy ha nem szereti testvéremet szálljon le róla. Ő meg üvölt velem és kiabál sőt becsmérel engem hogy én milyen h*lye vagyok meg béna semmim sincs stb. De persze ezek nem igazak teljesen légből kapott vádaskodásaival idegesít, és alvászavart okoz. Sajnos elég gyakran hetente négyszer is találkozok vele rengeteg időben és nem tudom kikerülni. Már ahogy rámnéz az idegesít meg az affektálása és a dolgai (pl: rengeteget hangosan nevet, és úgy öltözködik hogy kint van a dekoltázsa)
Én elfogadom hogy a tesómé a lány és annak örülök ha tetszik neki. Csak hát sajnos én meg akarom menteni ettől mert látom hogy őt is kicsinálja idegileg máskor meg leveszi a lábáról. Ingadozik a személyisége a lánynak és sajnos velem szemben is néha mézesmázos máskor pedig ördögi. Azonban én jól tudom kezelni hiszen folyamatosan csúnyán nézek rá és jelzem neki hogy nem kedvelem!
A kérdésem hogy mi a teendő ilyenkor? Nem akarok folyton veszekedni csak hát sajnos mindig úgy alakul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!