Szedjem, ne szedjem? Félek
Írtak fel parnassant, amit napi 2x kell bevennem, reggel 1 szem és este 1 szem. Egy hétig. Világ életemben féltem és ellene voltam az ilyen gyógyszereknek, pontosan amiatt, hogy régebben is próbáltam ezt-azt szedni, amit felírtak de abban a pillanatban leszedált. De ezekről nem is érdemes beszélni, olyan régen volt, meg ugye nem szedtem.
Most viszont beadtam a derekam elkeseredettségemben, mert olyan élethelyzetben vagyok, és elhatalmasodott rajtam a szorongás és a depresszió, félelem.
Este beszedtem 9-kor egy parnassant, 40p múlva már kiütött és aludtam egészen délig. -Közben meg ugye reggel már kellett volna a következő 1 szem.
Mit csináljak? Nem akarok csöbörből vödörbe esni, hogy most a depresszió meg a többi miatt a gyógyszertől folyik a nyálam meg fáradt vagyok.
Mit csináljak? Sőt van innen egyáltalán kiút? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!