Hogyan szedjem össze magam?
Egy éve sajnos családi tragédia történt,ami eléggé padlóra tett. Viszont most úgy érzem,hogy változtatni szeretnék.
A napi programom: Felkelek,tisztálkodok,eszek valamit vagy nem,TV-zek egész nap,nyomkodom a telefont,délután néha alszok megint,eszek egy keveset,lezuhanyzok és alszom.
Rendszertelenül eszek,napi egy doboz cigit elszívok,mozogni sem szoktam. Pedig szeretnék. De már a takarításban is elfáradok,nemhogy futni menjek.. Nincsen semmi életcélom. Van egy örökölt házam és egy örökölt vagyon,abból veszek enni,ilyesmi. (Ha lehetne választani,vissza adnék mindent,még többet is,csakhogy a szeretett személyt vissza kapjam. De ez más téma sajnos.)
Szeretnék dolgozni,hogy ne éljek fel mindent és szeretnék célokat az életemben. Hogyan álljak neki? Azért vagyok fáradt,mert hozzá szokott a szervezetem,hogy nem csinálok semmit? Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!