Hogy szedjem össze magam?
Ma buktam meg 2. alkalommal forgalmi vizsgán, és nagyon taccsra vágott. Tudom, hogy ez még nem olyan durva, mert vannak akiknek sokkal később sikerül, de nem tud vigasztalni. Olyan hülyeségen buktam meg most is meg elsőre is, az oktató mondta, hogy mindig az olyanok cseszik el többször is, akikről azt gondolná, hogy egyszerre átmennek. Bőgök most is. Nincs kedvem élni. Bemegyek holnap iskolába, és majd mindenki azt kérdezgeti, "Na sikerült?". Üzenetben is érdeklődtek, most azoknak is írjak vissza egyesével, hogy nem, nem sikerült?! Meg nem mellesleg már bőven 200 fölött van az ára... Nem dob fel minket a pénz, és most még nagyobb anyagi csődbe viszem a családot...
Első alkalommal szinte alig izgultam, ott csak figyelmetlenségen csúsztam el, de most sokkal jobban izgultam, és szerintem harmadikra még jobban fogok...
Szerintem, Neked nem is való jogosítvány. Avagy nem szeretnék veled a forgalomban találkozni, amikor a lélekjelenléten múlik emberélet! Arra is gondolnod kéne, hogy nem csak Te közlekedsz az utakon, nem csak a Te életed van veszélyben, hanem könnyen sodorhatsz életveszélybe másokat is.
Azt tanácsolom, hogy hagyd abba, míg fel nem nősz a feladathoz! Ha meg csak a stressz a probléma, akkor vizsga előtt fél órával igyál meg 3cent rumot.
A forgalmi vizsgán nagyon könnyű megbukni, sok felesleges indexelést tanítanak például a kikerülésnél, ahol elég egyetlent kihagyni és máris bukást jelent. Szóval az hogy megbuksz, nem feltétlenül jelenti azt, hogy közveszélyes lennél közúton. A vizsgázók is elfáradnak a vége felé a nagy koncentrációban. Azt javaslom, hogy gondold át az alap dolgokat, amiket folyamatosan kell csinálnod vezetés közben, például a tükör-oldalra-index-tükörbe-kanyar kombót, majd az elsőbbségadási helyzetekkel legyél tisztába, hogy mire is kell figyelni a kereszteződésben és mikor mehetsz, mert ha nem vagy tisztában a helyzetekkel, akkor is megkapod az akadályozza a forgalmat, stb. jelzőket. Fogj egy vizsgalapot és nézd át, hogy mennyi mindenen meg lehet bukni.
Ne izgulj, a 200 egyáltalán nem sok. Nekem az alapórákkal és mindennel lett volna annyi, de vettem pár plusz órát és csak másodikra sikerült a forgalmi, de így is csak 250 ezerbe került az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!