Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan szedjem össze magam?

Hogyan szedjem össze magam?

Figyelt kérdés
Minden apró dologtól kiborulok. Úgy érzem mindenki ellenem van. Nem tudok örülni semminek. Folyamatosan szorongok és úgy érzem semmire se fogom vinni. Utálom magam és az életem. Az öngyilkosságon gondolkozom és ez megijeszt. Nem találom az élet értelmét 21 évesen azt érzem egy senki vagyok és nem akarok tovább küzdeni mert mindig elbukok. Ha elmegyek valahova az emberek megvetően néznek rám és nem értem az okát. Normálisan viselkedem és mégis nevetnek rajtam. Nem tudom mit tegyek. Egész gyerekkoromban bántottak és emiatt megfelelési kényszerem van és úgy érzem hiába igyekszem nevetség tárgya vagyok. Ki akarok ebből mászni és egyben fel is akarom adni. Nincs motivációm. Elkezdek valamit és nem tudom végig csinálni. Ha valami örömet okoz nem tudom csinálni hosszútávon mert nincs kitartásom. Undorítónak látom magam. Utálom a testem és utálom az otthonom amiben felnőttem.
2018. jan. 7. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez már elég sok ahhoz, hogy egyedül meg tudj gyógyulni. Keress egy jó szakembert.
2018. jan. 7. 19:25
 2/3 Tomi 11 válasza:

Ha oda írtad volna hogy lány vagy akkor aló ... vel olvastam volna a végén, mert én pl. abban vagyok más mint a többiek hogy az olyan lányok tetszenek akiket mindenki csak kiröhög mer ilyen vagy olyan. Ezért ha ismernélek biztos hogy melletted lennék, és ha nem csaj vagy akkor meg együtt járnánk csajozni.Ezzel csak azt akarom mondani hogy ne add fel biztos hogy van a közeledbe olyan mint te és egymáson tudtok segíteni

de addig is ha elmész a háziorvosodhoz add beutalót a pszihirátriára és ott segítenek nagyon fejlett az orvostudomány biztos hogy könnyítenek majd az életeden

2018. jan. 7. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Elég mély depressziónak hangzik, pszichológushoz kéne fordulni szerintem.

Figyi, mindenki biztos nincs ellened/nevet rajtad/vet meg. Nem tudom milyen közösségekbe jársz, ha ott így bánnak veled, váltani kell. Ha tök idegenek részéről érzed ezt, nem lehet, hogy félreérted a viselkedésüket? Amikor az ember nagyon szörnyen érzi magát, az hajlamos negatívan befolyásolni az érzékelését.

Az élet értelmét pedig senki nem tudja. :) Van most egy életed, a te kezedben van, hogy mihez kezdesz vele, olyan értelmet adsz neki, amilyet akarsz. Én azt javasolnám, hogy legyen most az értelme az, hogy kimászol ebből az állapotból.

Az otthonukat sokan utálják. Ezt is megteheted az életed értelmének, hogy elköltözz minél előbb.

2018. jan. 8. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!