Hogyan szedjem össze magam?
Ha oda írtad volna hogy lány vagy akkor aló ... vel olvastam volna a végén, mert én pl. abban vagyok más mint a többiek hogy az olyan lányok tetszenek akiket mindenki csak kiröhög mer ilyen vagy olyan. Ezért ha ismernélek biztos hogy melletted lennék, és ha nem csaj vagy akkor meg együtt járnánk csajozni.Ezzel csak azt akarom mondani hogy ne add fel biztos hogy van a közeledbe olyan mint te és egymáson tudtok segíteni
de addig is ha elmész a háziorvosodhoz add beutalót a pszihirátriára és ott segítenek nagyon fejlett az orvostudomány biztos hogy könnyítenek majd az életeden
Elég mély depressziónak hangzik, pszichológushoz kéne fordulni szerintem.
Figyi, mindenki biztos nincs ellened/nevet rajtad/vet meg. Nem tudom milyen közösségekbe jársz, ha ott így bánnak veled, váltani kell. Ha tök idegenek részéről érzed ezt, nem lehet, hogy félreérted a viselkedésüket? Amikor az ember nagyon szörnyen érzi magát, az hajlamos negatívan befolyásolni az érzékelését.
Az élet értelmét pedig senki nem tudja. :) Van most egy életed, a te kezedben van, hogy mihez kezdesz vele, olyan értelmet adsz neki, amilyet akarsz. Én azt javasolnám, hogy legyen most az értelme az, hogy kimászol ebből az állapotból.
Az otthonukat sokan utálják. Ezt is megteheted az életed értelmének, hogy elköltözz minél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!