Milyen betegségnek a tünetei ezek?
Figyelt kérdés
Egy huszonéves férfiról van szó. Az utcán azt hiszi, hogy rajta nevetnek, pedig teljesen biztos hogy nem. Mégis ez feldühítette és ököllel verte a saját fejét.
Egy másik alkalommal ült a földön, a falnak támaszkodva és a fejét hátrafelé verte a falba. Ez egy szórakozóhely előtt történt. Szintén emberek között.
Egyszer pedig azt mondta, hogy belülről viszket a feje. Nem mertem megkérdezni mire gondol.
Talán még azt is mondta, hogy bogarak mászkálnak benne, de ebben már nem vagyok biztos.
Egyébként az esetek 90%-ban normálisan viselkedett, amikor találkoztam vele. Ritkán jött elő nála ez a dolog, de az viszont furcsa volt és megdöbbentő viselkedés.
Mitől lehet ilyen??
2018. máj. 21. 19:35
1/4 anonim válasza:
nem tudom, de ideje lenne orvoshoz fordulnia.
2/4 anonim válasza:
Ha ritkán jön elő, felmerül a kérdés hogy drogozik-e. Kábítószer tudja az összes általad felsorolt dolgot produkálni.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is drogozik. Lehet, hogy akkor épp nem, de úgy alapvetően.
4/4 anonim válasza:
úgy tudom hogy a kokain okoz ilyen tüneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!