Utálom, ha hozzámérnek. Ugye ez nem normális? [lent]
Nem szeretem ha megölelnek,ha hozzámérnek,ha puszit adnak ilyesmik (még anyámtól is kiráz a hideg:( )Nem tudom mi van.
Nem vagyok prűd sem szárkozott,sokat járok el otthonról sok barátom van,de ettől függetlenül irtózom egy csomó ember érintésétől(pedig nem büdösek,nem ellenszenvesen,ápoltak szépek kedvesek) valakinél hasonló?valami tipp mit lehet ez ellen tenni?
19/L
dehogy utálnak,nem kezdek el rángatozni basszusXD
csak nem szeretem ennyi.
Én csak azt utálom,ha anyukám/apukám ér hozzám,mástól nem irtózom.Nem tudom miért van ez.
16/L
Nem lehet, hogy vmi miatt gátlásos vagy? Külső vagy belső tulajdonság...
Én sem szeretem, ha hozzám érnek (de ez nem azt jelenti - gondolom a kérdezőnél sem -, hogy mogorva vagyok vagy ilyesmi) vagy megölelnek, kerülöm az ilyen szituációkat. De nálam leginkább azért, mert úgy érzem, hogy ez a másik félnek lenne kellemetlen (cseppet kövér vagyok).
általában azok ilyenek akiknek gondja van magával, pl. csúnya a bőröd és nem szeretnéd hogy mások megérintsék és észrevegyék, vagy cigizel és tudod hogy büdös vagy... vagy bármi ilyen. fura dolog, mert lehet hogy te sem tudsz róla hogy valami ennyire zavar magadon.
tenni ellene, el kell fogadnod magad, el kell hinned hogy szép vagy, jó vagy és nincs veled semmiféle gond.
Köszönöm az értelmes válaszokat:)
Igazából szép bőröm van,nincsenek pattanásaim,miteszereim.
170/50 vagyok így körvérnek sem érzem magam,sőt valamennyire még izmos is vagyok.
Nem tudom mi lehet,nem akarom anyut sem megbántani amikor reggel megölel vagy ilyesmi,de tényleg kellemetlen(nem,vele sincs semmi baj)így megszeretném oldani,hogy ne legyenek ezekből a továbbiakban sétődések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!