Mi lehet a bajom? Tényleg csak hajlamos vagyok a depresszióra?
Oktalanul jókedvem van, majd kiugrok a bőrömből, minden téren minden erőmet felülmúlóan teljesítek... Aztán eltelik 1-2 nap/hét, majd szintén oktalanul mély depresszióba esek, nem tudok kikelni az ágyból, nem tudok dolgozni menni, nem tudok még megszólalni sem, ez olyan mélységig szokott menni, hogy már az öngyilkosságot is megpróbáltam. Aztán eltelik egy-két nap és mintha meg se történt volna, ismét jó kedvem lesz...
Az elmúlt másfél évben egy pszichiátert és 3 pszichológust kerestem fel. A pszichiáter 2perc beszélgetés után felírt egy vödör xanaxot. Mindhárom pszichológus azt mondta, hogy nincs semmi bajom, csak hajlamos vagyok a depresszióra, mint az emberek nagy része.
Bipoláris depresszió, esetleg borderline. A helyedben felkeresnék egy fizetős szakembert, akinek a tudása ér is valamit, bár pénzes.
Vagy akár valami hormonális betegség is kiválthatja, ha esetleg van tüneted, pl elhízás, zsíros bőr, pattanás, hajhullás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!