Skizofréniához, deriliumhoz hasonló mentális betegség, de nem annyira mainstream?
Valamilyen ritkább, durvább mentális betegséget keresek, aminek köze van pl. hallucinációhoz, hasonló tünetekkel operál, mint a skizofrénia, csak annál is durvább.
A lényeg igazából hogy ne legyen mindennapi.
#4:
Köszönöm, igen, ilyesmikre. Lehet még küldözgetni, aki ismer. Én meg összegyűjtöm magamnak aztán majd meglátom melyiket használom az írásomhoz :)
Örülök, hogy segíthettem. :)
Még a disszociatív személyiségzavar jutott eszembe, bár az nem hasonló a szkizofréniához, nincs delírium, meg semmi ilyesmi, de egyáltalán nem mindennapi.
Meg ha beírod gugliba vagy YouTube-ra, hogy rare mental disorders, tuti kidob egy csomó találatot.
A disszociatív személyiségzavart ismerem, az egyszerre félelmetes és lenyűgöző. Csak nem esik abba a kategóriába, ami engem most érdekel.
Jah, videókat szoktam nézni, onnan is válogatok egyébként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!