Lelki próbléma vagy mentális betegség? Gyakran vagyok agresszív. Olyankor mindent mondok amivel sérthetem a párom. Később megbánom, és szenvedek.
Ez a dolog rendszeres.
Való igaz nem úgy alakulnak a dolgaink ahogyan szeretnénk.,tehát nem a semmiből elő bújva kezdek el üvöltözni. Tehát kiabálok sértegetem,vagy csendesen vagyok ellenséges,dúrcás
Aztán elkezd kinozni a bűntudat hogy miféle ember vagyok én. Milyen rosszúl járt azzal hogy velem megismerkedett.Volt már rá példa hogy könnybe lábadt a szeme,volt hogy ő is ordibált.
Ez a két állapot mintha két emberből jönne elő.
10 éve élünk együtt. Nagyon szeretem őt.Gyerekeink is vannak.Látom hogy belefáradt ebbe.
Kezelned kellene a stresszt, ami kiváltja az agressziót belőled. - Ezzel nem mentelek fel, mert az agresszió mindenképp rossz, akármi is az oka. A te felelősséged, hogy tegyél ellene. Jelenleg tulajdonképpen verbálisan bántalmazod a párodat, aminek nem lesz jó vége, ha nem hagyod abba sürgősen.
Szedj B-vitamin komplexet, magnéziumot, omega3 kapszulát; igyál citromfűteát (vagy bármilyen más nyugtató teát); és szedj gyógynövényes nyugtatókat is (pl. Nervenpflege vagy Sedacur). Ezt így mindet, nem csak egyet-kettőt.
Plusz kezdj el sportolni heti három-négy alkalommal, vagy legalább sétálj napi fél órát intenzíven.
És tanulj stresszkezelési technikákat (pl. relaxáció, jóga, légzések, akármi).
Ha 2-3 héten belül nem javul az állapotod, akkor keress fel egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!