Hogyan érezhetném jól magamat a bőrömben anélkül, hogy foglalkoznék mások véleményével?
Szia! Hát ez egy elég nehéz dolog. Én 23 éves vagyok és fiú, ugyan ezzel küszködök. Amit itt leírtál egytől egyig én is elmondhatnám, csak én pont a sportban vagyok kitartó és a tanulás megy nehezebben:). Én is pesti vagyok, ezért tudom ,hogy itt sokkal nehezebb ezt leküzdeni. Nekem pár éve, érettségi után jelentkezett ez, aztán egyszer csak észrevettem ,hogy plázákba és hasonló helyeken, rosszul leszek. Elmentem pszichológushoz, elmondtam neki ezeket, szerencsére nagyon megértő és rendes, nagyon sokat segít.
Írtad ,hogy 6-7 éve ,hogy fent áll ez a probléma. Egyedül nem hiszem ,hogy túl tudsz lépni ezen. Nagyon sokan nem tudtak...
Szerintem keress föl egy szakembert, elbeszélgettek, segít megtalálni ennek az egésznek az eredetét, okait, együtt megbeszélitek, tényleg sokat tud segíteni.
Ha van valami kérdésed, írj üzenetet nyugodtan. Én is szívesen dumálgatnék olyannal, aki hasonló dolgokon megy át ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!