Mennyire foglalkoztok mások véleményével?
Én már a korom miatt is megtanultam,hogy ne foglalkozzak ilyen dolgokkal..Senki sem tökéletes,és az aki kineveti,kigúnyolja a másikat abban is van bőven nevetni,gúnyolni való..
Hogy mit csinálnék ha ilyen helyzetben lennék?
Attól függ.
Ha a súlyom miatt csúfol akkor megnézném hogy ki teszi ezt.Ha egy csontkollekció akkor simán rávágnám,hogy " én legalább tudom bizonyítani,hogy nő vagyok.."Látod? Vannak melleim..kettő is..és neked? hol vannak? a cseresznye magok ott a melleid??" vagy " mit rinyálsz? Nálam még egy pasas sem panaszkodott,hogy szálka ment az ujjába"
Ha az arcom nem tetszik nekik akkor valami ilyesmit mondanék,ha lány piszkálna
" örülök,hogy nem tetszik..én amúgy is a fiúkért vagyok oda,és nem érted"
" néztél már tükörbe? szerinted te szép vagy?"
De ez így leírva nem olyan jó..Az adott helyzettől függ,hogy éppen hogy kell visszavágni..Vagy a legjobb megoldás az,ha minden egyes gúnyolódás,kinevetés után..csak mosolyogsz,és ott hagyod az illetőt.Ha nem reagálsz,ha nem veszed fel az alpári stílusát egy idő után leszállnak rólad.
Vagy a kinevetés,gúnyolódásnál nyugodt hangon meg lehet kérdezni az illetőt,hogy "édesem! Kinevetted magad?Kigúnyoltad magad? Ha igen akkor ez legyen a legnagyobb örömöd az életben,ha még nem nevetted ki magad szólj akkor várok még egy kicsit,és csináld tovább amíg meg nem unnod..." és szépen el kell sétálni..
Én abszolút nem foglalkozom vele. Hogy csinálom? :)
Én egy nagyon egoista ember vagyok, és csak szimplán úgy gondolom, hogy szinte mindenki felett állok. Kivonom magam az egész társadalomból. Már amennyire ezt lehet, persze. Én vagyok a legjobb, és aki engem kritizálhat az csak nálam jobb lehet. Két ilyen embert ismerek, édesanyámat, és a páromat. A többiek véleménye meg nem érdekel, lepereg rólam. Mind itt, mind élőben.
Igaz, ez a gondolkodásmód sok gondot okoz az életemben. De megtanultam ezt is kezelni. Lehet lepontozni.
Az attól függ ki hol áll a rangsorban, illetve milyen érdek fűz hozzá.
Senkik szavára sosem adok.
A főnökömére is csak látszólag, a tanároméra már inkább, de nem feltétlenül.
Általában a saját fejem után megyek, kivéve ha nem.
ma 16:04
Próbáld meg kivonni magad egy rendőri intézkedés alól, megnézném hogy állnál mindenek felett ;)
Na erről beszéltem. :)
Ezekkel a megjegyzésekkel nem foglalkozom. Folytasd nyugodtan, nem fogok reagálni, csak jókat nevetni :)
16:04-es !
Én inkább felpontozlak, ha nem bánod! Nagyon elgondolkodtató volt, amit írtál, bárcsak én is megtudnám fogadni! :D Tényleg van benne valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!