Sokat híztam az antipszichotikumtól. Most abbahagyom a szedését. Ha veletek volt ilyen, akkor hogy fogytatok vissza?
Figyelt kérdés
Majdnem 20 kg-t híztam és szörnyen érzem magam. Mindig vékony voltam. Most megbeszéltem a pszichiáteremmel, hogy abbahagyom. Kérdeztem tőle diétás ötleteket, de kb elhajtott hogy nem az ő dolga... Nektek hogy sikerült visszafogyni?2018. máj. 2. 10:30
1/4 anonim válasza:
Nem a gyógyszertől híztál, hanem mert többet ettél.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem attól híztam. De a kérdés nem is ez volt...
2018. máj. 2. 11:24
3/4 anonim válasza:
A 20 kg az eléggé sok, próbálj meg egészségesen étkezni és heti háromszor sportolni, illetve, bár ellene vagyok a kalóriaszámolgatásnak, de talán meg kéne szabnod, hogy egy nap hány kalóriát vihetsz be, és azt nem lépni túl. Persze nem 400-500 kalóriára gondolok, hanem egy olyan mennyiségre, amire a testednek szüksége van, amivel nem ártasz magadnak. Viszont semmi esetre se éheztesd magad, és kezdj beteges fogyókúrába, azzal nem sokat érsz el. Fontos a fokozatosság. Vigyél rendszert az étkezésedbe, amit aztán minden körülmények között be tudsz tartani a továbbiakban.
4/4 anonim válasza:
A kérdés valóban nem ez volt. Hanem ez egy kijelentés volt a részedről az 1. mondatodban. És itt ezzel máris tévútra kerültél és el van rontva az egész, mert olyan választ vársz, ami ugyanennyi kaját engedne meg fogyással. Ezért kár volt lepontozni az 1-est, teljesen igaza volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!