Van olyan fóbia aminem az a lényege, hogy retteg a pszichológus/pszichiáterektől?
Én ilyen vagyok.Ha meglátok egyet "sokkot" kapok.Rémálmaimba is ők a főszereplők.Ezzel a problémával nehéz lenne hozzájuk fordulni.Egysuer voltam olyan szinten ez volt,hogy lázam lett,rezegtem,tiszta jég voltam,nem tudtam megszólalni.??????????
Miért???????
ma 10:39
De hát nem mindenkinek hallják???
De hát ha én hallom,akkor mindenki más is.
Miért lenne paranoid skizofrénia?
Még csak nem is gondolok rá,hogy valaki megmérgez,üldöz.Attól,hogy NÉHA hallani a gondolataimat,még nem vagyok beteg.Nem hallucinálok,tök logikusan gondolkozok,nincsenek téveszméim.Ezeknek igazaknak kellenne rám lenniük,hogyha tényleg az lennék.Azt ne mond,hogy pszichológus vagy.Ha valaki pszichológus és kommentel légyszi ne mondja el.Tényleg.Írtam akkor mi lesz.Inkább akkor csak írjatok annyit,hogy :értek hozzá.
Bár nem hiszem(remélem),hogy ilyenek nem olvassák a kérdésemet.Vsgy legalább ne tudjak róla...ok?
Nagyon hálás vagyok a biztatásért.Megpróbáltam.Felhívtam telefonon egy pszichológust.Még így se tudtam megszólalni.Elkezdtem rezegni,kiesett a kezemből a telefon,fél óra múlva 39'5 fokos lázam lett.Ha élőbe próbálnék vele beszélni félek,hogy ugyan ez lenne,vagy durvábban és bevinnének a zártra.Ott olyan sokkot kapnék,hogy már késő lenne megnyomni a csengőt.Soha többé em ébrednék fel.De ez tényleg nem csak az,hogy rettegek,hanem amit montatok ez a paranoid skizofrénia...Héth nem is tudom...
Nagyon nem akarok elmebeteg lenni.Odalenne a jövőm.Pedig már eltervetem,munka,gyerekek,meg minden...
Nem egy esetről hallottaü aki emiatt lett munkanélküli.Másrészt üég a családomból is kitagadnának.Én ezt nem akarom.Áhmm..de mégse hiszem,hogy beteg lennék.Akkor mér észre vették volna.Habár annyi,hogy néha vagyis ritkán no mindegy megint jönnének a kamuzol kommentek.De akkor se vagyok beteg.
Nem lehet...Ez egy elég feltűnő betegség nem?Suliba meg minden feltűnt volna nekik.
Higgyétek el.Próbáltam!Tényleg.Holnap megpróbálom videochatbe.Már emiatt nem is fogok máma aludni.És mi van,ha olyan sokkot kapok,hogy tényleg...Annyi!?Akkor mi lesz?
A szöveget is tanulom meg minden,de "lefogok némulni".Már nem is tudok enni...
Annyi stressz van bennem.Kinek mi a véleménye ezekről a dokikról.Mi lesz a reakciója?Főleg ha fogja látni,hogy rezgek,mobil leesik,lenémulok stb? Kihívja a mentőket vagy mi?
Most annyira örülök❤❤❤❤❤❤❤
Olyasmi segített rajtam amire senki se gondolt volna!😍😍😍😍😍😍
Este azt álmodtam,hogy mentünk kirándulásra.Kívánhattam 1 dolgot.Azt kívántam,hogy ne féljek a pszichológusoktól.El is mentem álmomba hozzá.Olxan furcsa volt.Normál esetbe sokkot kaptam volna.De álmomba semmi ilyen félelem nem volt bennem.Már nem tudom mért mentem hozzá az álmomban.Elmontam neki az összes problémámat.Mosplyogva végig hallgatta.Megígérte,hogy nem mondja el anyuéknak.Olyan volt,mintha ő lenne a legjobb barátnőm,de tényleg.Mindent megértett.Először megijedt egy kicsit,attól amit montam neki,de végül megértett.Ez olyan jó élmény volt.Olyan jó,de tényleg.
Mosolyogva keltem fel.Akár hiszitek akár nem.Már tényleg amióta ez volt.Nem félek tőlük.Már beszéltem is eggyel.Még megnyílni is könnyebb volt.Amilyem hamar tudok kérek időpontot.Erre aztán tényleg nem számítottam.Lehet ez az álom a sok stress miatt ilyen "védőfunkció" volt.Ez volt a legjobb dolog ami eddig történt velem.
WAW😵😵😵😵😵😵😵
úgyse figyel rád, csak megfizetik hogy úgy tegyyen mintha, főleg ha már régebb óta szakmában van, lehet csak rajzolgat a füzetébe és amit véletlen meghall abból magyaráz össze valamit...én múltkor lefeleltem bioszból 3asra úgyh hónapok óta nem figyelek órán... vannak emberek akik csak panaszkodni mennek, leht hogy unja őket (aki panaszkodni akar rendeljen magának barátot amúgy szerintem, olvastam van ilyen) és akkor nem unnának bele a pszichológusok a dolgukba, főleg ha azt nézzük, hogy nekem sincs semmi bajom...ami miatt aggódni kéne...jah, és mégis elmennék pszichológushoz, hogy megbizonyosodjak róla, hogy kattant vagyok
Egyébként nem akarom leszólni a pszichológusokat, és a betegeket sem akinek tényleg komoly problémáik vannak de van igazság abban amit mondok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!