Van akinél esténként órákat vesz igénybe a kényszerbetegség?
Szerencsére én nem vagyok érintett, de pár jótanács:
- Cserélj gyógyszert. Nagyon egyszerű: elmész a dokidhoz, és elmondod, hogy a gyógyszer már nem hat. (A megfogalmazásodból úgy látom, régebben hatott. Ha mégsem, akkor úgy mondd, hogy nem vált be, nem hat.)
- Vannak különböző módszerek, nem csak a gyógyszer. Szerintem próbálj ki párat, neten olvasgass.
- Ha Bp-n vagy a közelben laksz, akkor megpróbálhatnál egy rendes terápiát, a Nyírőben van ilyen. Először időpontot kell kérni "interjúra", ez egy fél órás - órás beszélgetés egy szakemberrel. Ő ezután javaslatot tesz ambuláns terápiára vagy bentfekvősre, utóbbi három hetes.
Ezen a linken van telefonszám; nem biztos, hogy az lesz az, de akkor majd elirányítanak:
Úgy mondd, hogy a "kényszerrendelésre" szeretnél időpontot.
- Szedd a következőket: omega3 kapszula naponta kétszer; B-vitamin komplexből minimum a napi javasolt adag, de rövid távon lehet kétszer annyit is szedni; magnéziumból a napi javasolt adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!